WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR Hatası

cfgm4ster

Hectopat
Daha fazla  
Daha önce Windows 8.1 bölümüne konu açmışdım ama hatanın donanımsal olduğunu düşünüyorum,
olayı kısaca anlatayım yeni pc topladım anakartımı BIOS' dan USB ile güncelledim işletim sistemini
yüklemek için format atmaya başladım ve format sırasında hata aldım 2-3 kez denemeden sonra format
atabildim. Daha sonra bilgisayar açtım 5-10 dk sonra başka bir mavi ekran hatası almaya başladım kendini
reslemeye başladı, açılıyor 5-10 dk içerisinde tekrar aynı mavi ekran hatası ve res acaba montajda bir
yanlışlıkmı yaptım.

Pc parçalarım şunlar:

Intel i5 4460 CPU - MSI H97 Pc Mate - MSI Gtx970 - WD 1 TB Cavıier Blue Hard Disk - Zalman z3 Plus - Kingston 1600 Mhz 8gb Savage Ram Bellek

Benim şüphelendiğim şeyler Ram'i yanlış slota takmış olabılırım tek modül belleği 2. slota taktım, Hard Disk bozuk ya da güç bağlantısı problemli olabilir sata güç bağlantılarının hepsini denedim sadece biri oturdu yuvaya diğerleri girmedi. SSD yok.

İlk resim format sırasında aldığım mavi ekran hatası.

5 (2080 x 1560).jpg

Bu 2.resim format sonrası bilgisayar açıldıkdan 5-10 dakika sonra aldığım hata sürekli aynısı oluyor.
20150715_111536 (3120 x 2340).jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı