dodokeee Femtopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #1 Merhaba iyi günler herkese. Bir süredir bu hatayla karşılaşıyorum diğer konuları da incelediğimde minidump dosyalarını istemiş arkadaşlar. Dosyamı ekte bırakıyorum artık çok canımı sıkmaya başladığı için konu oluşturuyorum şimdiden teşekkürler. minidumb).rar drive.google.com i7 8750H 16 GB RAM GTX 1600 MAX-Q ekran kartı Monster Tulpar T5 v17.1. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2021
Merhaba iyi günler herkese. Bir süredir bu hatayla karşılaşıyorum diğer konuları da incelediğimde minidump dosyalarını istemiş arkadaşlar. Dosyamı ekte bırakıyorum artık çok canımı sıkmaya başladığı için konu oluşturuyorum şimdiden teşekkürler. minidumb).rar drive.google.com i7 8750H 16 GB RAM GTX 1600 MAX-Q ekran kartı Monster Tulpar T5 v17.1.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 12 Ocak 2021 #2 Attığın dosyalarda "VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR (119)" bu hata kodu var. " WHEA_UNCORTABLE_ERROR " hatasını bulamadım. Ekran kartı sürücünü güncelle. Güncellemeyi bilmiyorsan söyle yardım edeyim. "sfc /scannow" rehberini uygula. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? | Technopat Sosyal USB portu olarak sadece klavye ve fare takılı kalsın. Diğer USB portları boşta kalsın. " WHEA_UNCORTABLE_ERORR " bu hata genelde işlemcinin yetersiz güç beslemesi, sıcaklık ve overclock yüzüne olur. Bunu belirteyim. Artı 0 Eksi
Attığın dosyalarda "VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR (119)" bu hata kodu var. " WHEA_UNCORTABLE_ERROR " hatasını bulamadım. Ekran kartı sürücünü güncelle. Güncellemeyi bilmiyorsan söyle yardım edeyim. "sfc /scannow" rehberini uygula. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? | Technopat Sosyal USB portu olarak sadece klavye ve fare takılı kalsın. Diğer USB portları boşta kalsın. " WHEA_UNCORTABLE_ERORR " bu hata genelde işlemcinin yetersiz güç beslemesi, sıcaklık ve overclock yüzüne olur. Bunu belirteyim.