grajjj Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 203 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #1 Bu videoda Tame Impala'nın, New Person Some Old Mistakes şarkısı çalıyor fakat farklı bir versiyonu. Shazam ile bulamadım, bilen var mı acaba? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoda Tame Impala'nın, New Person Some Old Mistakes şarkısı çalıyor fakat farklı bir versiyonu. Shazam ile bulamadım, bilen var mı acaba? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
erkan67 Kilopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 424 Çözümler 4 7 Mart 2023 #2 Remix yazdiginizda cikan sarkilara baktiniz mi?
grajjj Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 203 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #3 erkan67 dedi: Remix yazdiginizda cikan sarkilara baktiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet, çok fazla seçenek var fakat hiçbiri böyle değil. Hala arıyorum.
erkan67 dedi: Remix yazdiginizda cikan sarkilara baktiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet, çok fazla seçenek var fakat hiçbiri böyle değil. Hala arıyorum.