Whey protein tavsiyesi

Sagurata

Kilopat
Daha önce 2 kutu supplementler.com, 1 kutu da bigjoy olmak üzere 3 kutu whey protein bitirdim. Supplementler'den memnum ama bu fiyat bandında önerebileceiğiniz başka markalar varsa paylaşırsanız sevinirim.

Supplementler.com'un 1 kg tozu şu an 1000 TL.

Daha önce 2 kutu supplementler.com, 1 kutu da bigjoy olmak üzere 3 kutu whey protein bitirdim. Supplementler'den memnum ama bu fiyat bandında önerebileceiğiniz başka markalar varsa paylaşırsanız sevinirim.

Supplementler.com'un 1 kg tozu şu an 1000 TL.

Hocam bende supplementler.com'un almayı düşünüyorum faydası oldu mu?

Grizzone güvenmiyorum ürünlerini kullandım ama bu ara tuhaf davranıyor.

Eko serisi diye geçiyor Pro 900Gr'lık ürün gönderiyorlar 300TL Trendyol'da (1.5 hafta falan oldu hala 300 TL)

iyi niyetlerini suistimal etmek istemiyorum ürünlerini kullandım çok fayda gördüm ama bundan sonrası meçhul biraz

Hocam bende supplementler.com'un almayı düşünüyorum faydası oldu mu?
Kas kütlemde ciddi bir artış olduğunu, daha fit olduğumu net söyleyebilirim fakat bunu protein tozuna bağlamak mantıklı olmaz tabii. Asıl önemli olan beslenme ve antreman verimi.

Supplementler'in wheyi tat, yoğunluk, karışım olarak mükemmel bence. Ben özellikle muzlusunu seviyorum. Milkshake gibi oluyor. Büyük ihtimalle yine supplementler veya scitec alacağım.

whey 3 matrix deneyebilirsin.
Hocam kreatin içermesi beni caydırıyor maalesef. Saç dökme konusunda doğrudan bir bağlantısı olmasa bile kişiden kişiye değişmekle beraber saçları giden çok kişi var. Benim saçlarım zaten hassas olduğundan ben hiç bulaşmak istemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı