Whey Protein Tozu Tavsiyesi

IJ3urakPasaI

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Öncesinde Optimum Nutrition Gold Standard Whey Protein Tozu kullanıyordum. Uzun zamandır spor yapmıyorum protein tozlarının da piyasası çok yükselmiş. Weider, BigJoy, Hardline, Supplementler.com marka protein tozlarına baktım.
Weider Premium standartlarında 2300gr 600TL olmuş. Bu
Supplementler.com 2000gr 289TL olmuş. Bu
Hardline 2300gr 359TL olmuş. Bu
BigJoy ise 2376gr 315TL olmuş. Bu
Gönül isterki Weider marka Premium bir protein tozu alayım fakat gerçekten çok fazla geldi fiyatı. Uzun vadede kullanamam. Supplementler.com'un kendi ürünü, Hardline ve BigJoy olarak sizce hangisi en kaliteli ve en mantıklısı? Ya da bunların dışında alternatif bir marka öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
ESN markasinin protein tozlarina da bakabilirsiniz.

ESN Designer Whey kullaniyorum. Memnunum.
Ne zamandır kullanıyorsunuz, marka sizce ne kadar güvenilir? Yorumlarına baktım muzlusunda bi sıkıntı göremedim fakat galiba çileklisi aşırı derece gaz yapıyormuş. Bilginiz var mı?

1 seneden fazla. Ürün Almanya'da üretiliyor. Markanın kendisi gayet güvenilir ondan hiç şüpheniz olmasın. Çileklisini hiç denemedim, fakat bu kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Mesela bazı kişiler elma yiyince gaz yapar, ama bazıları aynı sorunu yaşamaz.

Ben çikolatalısını kullanıyorum bu arada. Bunun yanı sıra aynı markanın BCAA tozunu kullanmaktayım. Bu ikisinde de benzer bir durumla karşılaşmadım.

1 seneden fazla. Ürün Almanya'da üretiliyor. Markanın kendisi gayet güvenilir ondan hiç şüpheniz olmasın. Çileklisini hiç denemedim, fakat bu kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Mesela bazı kişiler elma yiyince gaz yapar, ama bazıları aynı sorunu yaşamaz.

Ben çikolatalısını kullanıyorum bu arada. Bunun yanı sıra aynı markanın BCAA tozunu kullanmaktayım. Bu ikisinde de benzer bir durumla karşılaşmadım.
Designer Whey ile Tasty Whey arasındaki fark nedir acaba bilginiz var mı? Designer Whey bulamadım ondan soruyorum.

Ürünün icerigi ve protein türü farkli. Designer Whey, peynir alti suyu izolati ve peynir alti suyu konstantresinden olusuyor. Tasty Whey ise sadece peynir alti suyu konstantresinden olusuyor. Bu baglamda ESN Designer Whey'in icerigi daha kaliteli oluyor.

Ayrica Designer Whey, 2 gram daha fazla protein, daha az seker, daha az laktoz ve az yag icermekte. Birkac gram fazla protein icermesinin pek de bir farki olacagini sanmiyorum acikcasi.

Bu arada Designer Whey'de tat konusunda daha fazla secenek mevcut. Ismine ise fazla takilmamak lazim. Denildigine göre tamamen pazarlama taktigi.

Son düzenleme:
Ürünün icerigi ve protein türü farkli. Designer Whey, peynir alti suyu izolati ve peynir alti suyu konstantresinden olusuyor. Tasty Whey ise sadece peynir alti suyu konstantresinden olusuyor. Bu baglamda ESN Designer Whey'in icerigi daha kaliteli oluyor.

Ayrica Designer Whey, 2 gram daha fazla protein, daha az seker, daha az laktoz ve az yag icermekte. Birkac gram fazla protein icermesinin pek de bir farki olacagini sanmiyorum acikcasi.

Bu arada Designer Whey'de tat konusunda daha fazla secenek mevcut. Ismine ise fazla takilmamak lazim. Denildigine göre tamamen pazarlama taktigi.
Anladım o zaman designer whey i tercih edeceğim fakat satan hiçbir yer bulamadım. Siz nerecen aldınız acaba? Bu arada ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
-
Anladığıma göre stok sıkıntısı var şuan. Şimdilik BigJoy gibi markalardan almak yerine ESN Tasty Whey olan versiyonunu alayım 1-2 ay içinde stok eklenirse ESN Designer Whey alayım diyorum. Sizce mantıklı mı?

Son düzenleme:
Güncelleme yapayım. ESN Tasty Whey adlı ürünün çilek aromalısını aldım. Su ile tüketince tadı hiç rahatsız etmiyor benim hoşuma gitti. Verimlilik olarak kesin bir şey diyemem fakat premium standartlarda olması kendisine güvendiriyor. Farklı markaların normal standartlarda ürünlerini almaktansa alman malı premium standartlarda adı pek fazla duyulmamış ürün kullanmayı tercih ederim. Ekstradan Creatin kullanmanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı