Whey protein ve kreatin önerisi

700853

Centipat
Arkadaşlar uzun zamandır spor yapıyordum, ara verdim ve inanılmaz kilo aldım, 25 kilo. Spora tekrardan başladım ama okul ödevler vs uzun işlerim oluyor, yemeklerle uğraşamıyorum, ondan dolayı whey protein ve kreatin almaya karar verdim. Bütçem 2500'e kadar ve sorum şu, whey proteinin içindeki şeker kilo verirken sıkıntı yaşatır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşırı şekerli olmadığı sürece sorun olmaz. Biraz şekerde göz çıkarmaz. Kaliteli bir markayı tercih ederseniz ki bütceniz bunun için yeterli, şekeri aşırı çok olmadığı sürece şekere takılmayın.

Aşırı şekerli olmadığı sürece sorun olmaz. Biraz şekerde göz çıkarmaz. Kaliteli bir markayı tercih ederseniz ki bütceniz bunun için yeterli, şekeri aşırı çok olmadığı sürece şekere takılmayın.

Uzun süreli gitsin istiyorum hangi markaları önerirsiniz? Oceanın protein tozuna ve kreatinine çok laf eden var.

Bir de laktoza karşı sindirimde sıkıntım var gaz problemi oluyor hangisini tercih etmeliyim.

Yanlış hatırlamıyorsam içerisindeki şeker, sofra şekeri değil. Şeker bir karbonhidrattır. Şekere basit karbonhidrat denmektedir.

BigJoy 2 kg protein tozu. Supplementler markasının 2 kilosunu atmadım, BigJoy servis başına 20 kuruş daha ucuz ve 6 servis daha fazla veriyor şu anlık.

Proteinocean 2x 300 gram kreatin.

2420 TL yapıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı