GustavoFringQ Picopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 16:59 #1 Bütcemi buna ayırmama gerek var mı? Spora başlayalı 2 ay oldu. Grizzone'den
Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.893 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 17:04 #2 Bence gerek var. Ben kullanıyorum, çünkü günlük protein ihtiyacımı bazen karşılayamıyorum ve whey protein kullanıyorum.
Bence gerek var. Ben kullanıyorum, çünkü günlük protein ihtiyacımı bazen karşılayamıyorum ve whey protein kullanıyorum.
ekremsari Megapat Katılım 27 Ocak 2015 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 17:04 #3 Amacınız kas kütlenizi arttırmaksa günlük protein ihtiyacınızı öğünlerde karşılayamıyorsanız gerek var
Amacınız kas kütlenizi arttırmaksa günlük protein ihtiyacınızı öğünlerde karşılayamıyorsanız gerek var
Ali Of Rivia Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 1.244 Çözümler 3 Yer Velen Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RX 5600XT R5 5600 16 GB 3200mhz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Perşembe 17:05 #4 Yeterli proteini alamıyorsan alabilirsin.
GustavoFringQ Picopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 17:15 #5 Kdr454 dedi: Bence gerek var. Ben kullanıyorum, çünkü günlük protein ihtiyacımı bazen karşılayamıyorum ve whey protein kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... ekremsari dedi: Amacınız kas kütlenizi arttırmaksa günlük protein ihtiyacınızı öğünlerde karşılayamıyorsanız gerek var Genişletmek için tıkla... Ali Of Rivia dedi: Yeterli proteini alamıyorsan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Amacım kas kütlesi artırıp yağ yakma olucak hocalarım chat gptye sordum Günlük protein ihtiyacım: 101–140 g arası whey protein olmadan mevcut diyetde yaklaşık 135 gram protein almış oluyorum. almaya gerek duymuyorum şimdilik. teşekkürler
Kdr454 dedi: Bence gerek var. Ben kullanıyorum, çünkü günlük protein ihtiyacımı bazen karşılayamıyorum ve whey protein kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... ekremsari dedi: Amacınız kas kütlenizi arttırmaksa günlük protein ihtiyacınızı öğünlerde karşılayamıyorsanız gerek var Genişletmek için tıkla... Ali Of Rivia dedi: Yeterli proteini alamıyorsan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Amacım kas kütlesi artırıp yağ yakma olucak hocalarım chat gptye sordum Günlük protein ihtiyacım: 101–140 g arası whey protein olmadan mevcut diyetde yaklaşık 135 gram protein almış oluyorum. almaya gerek duymuyorum şimdilik. teşekkürler