Eray Temel Femtopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #1 Python ile çalışmaya yeni başladım fakat ekte belirttiğim kodun neden yanlış olduğu anlayamıyorum. yardımcı olur musunuz Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-05-26 175301.png 34,8 KB · Görüntüleme: 113
Python ile çalışmaya yeni başladım fakat ekte belirttiğim kodun neden yanlış olduğu anlayamıyorum. yardımcı olur musunuz
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 26 Mayıs 2023 #2 Böyle basit hataları direkt Chat GPT'ye yapıştırıp anlatmasını isteyebilirsiniz. O yönde çok işe yarıyor.
Böyle basit hataları direkt Chat GPT'ye yapıştırıp anlatmasını isteyebilirsiniz. O yönde çok işe yarıyor.
sinkare.coskare Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 756 26 Mayıs 2023 #3 Sayı ve sayi fark ediyor mu?
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 26 Mayıs 2023 #4 Eray Temel dedi: Python ile çalışmaya yeni başladım fakat ekte belirttiğim kodun neden yanlış olduğu anlayamıyorum. yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla... i<=sayı kısmını paranteze alın sinkare.coskare dedi: Sayı ve sayi fark ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet Türkçe harf de kullanmış, çalışıyor mu bilmiyorum fakat yapılmaması gerekir.
Eray Temel dedi: Python ile çalışmaya yeni başladım fakat ekte belirttiğim kodun neden yanlış olduğu anlayamıyorum. yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla... i<=sayı kısmını paranteze alın sinkare.coskare dedi: Sayı ve sayi fark ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet Türkçe harf de kullanmış, çalışıyor mu bilmiyorum fakat yapılmaması gerekir.
Eray Temel Femtopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #5 222744 dedi: i<=sayı kısmını paranteze alın Evet Türkçe harf de kullanmış, çalışıyor mu bilmiyorum fakat yapılmaması gerekir. Genişletmek için tıkla... colab üzerinden çalışırken türkçe karakter sorun olmuyor faktoriyel kısmının altına i += 1 yazarak çözdüm problemi
222744 dedi: i<=sayı kısmını paranteze alın Evet Türkçe harf de kullanmış, çalışıyor mu bilmiyorum fakat yapılmaması gerekir. Genişletmek için tıkla... colab üzerinden çalışırken türkçe karakter sorun olmuyor faktoriyel kısmının altına i += 1 yazarak çözdüm problemi
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 26 Mayıs 2023 #6 Eray Temel dedi: colab üzerinden çalışırken türkçe karakter sorun olmuyor faktoriyel kısmının altına i += 1 yazarak çözdüm problemi Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim faktöriyel değişkeni scope içinde değil. Üst fonksiyonda atanmış bir değer olduğu için altta ulaşamıyorsunuz, buna dikkat edin.
Eray Temel dedi: colab üzerinden çalışırken türkçe karakter sorun olmuyor faktoriyel kısmının altına i += 1 yazarak çözdüm problemi Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim faktöriyel değişkeni scope içinde değil. Üst fonksiyonda atanmış bir değer olduğu için altta ulaşamıyorsunuz, buna dikkat edin.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.479 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 26 Mayıs 2023 #7 Türkçe karakterde sorun yok. Parantez de Python'da gerek yok. Konu sahibi asıl sorunu fark etmiş. Faktoriyeln doğru yerde. Hesaplama yaparken i artmıyor, sorun o. Gerci döngü içi de hatalı. Çarpma yok.
Türkçe karakterde sorun yok. Parantez de Python'da gerek yok. Konu sahibi asıl sorunu fark etmiş. Faktoriyeln doğru yerde. Hesaplama yaparken i artmıyor, sorun o. Gerci döngü içi de hatalı. Çarpma yok.