White Gaming mouse önerisi

Bütçe
3000

chucky38

Hectopat
Daha fazla  
Beyaz Gaming mouse önerisi istiyorum sizlerden.
1-2 senelik sorunsuz kullanimi olan bir ürün olursa çok iyi olur.
Hafif RGB olmasi cok hoşuma gider.
Şu ana kadar ben çok araştırdım ama hepsi bir sorundan bahsediyor.
En pahali 6.5k 5klik logi Razer'larda bile kronik gibi bahsedilmis sabit sorunlar var o yüzden fazla bütçe ayirmayi düşünmüyorum.
Daha önceki farem atlas mouse cam ile beraber aldigim Razer deatheadder V3 Pro white di. Fakat scroll bozuldu 10. ayda ve iade ettim. Logitech cok beğeniyorum ama sorunlular. Uzun kullanimda sorun cikarmayacak tavsiyelerinizi acil bekliyorum.
Bütçe 3K fakat bu kesinlikle mükemmel dediginiz ürünleri atin onlara da bakarım.
Wraith önerilerinden cok sikildim cok sade kalıyor.
Kablosuz olursa Süper olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel Dolar kuru ile 1100~1200 ₺ bandında. Gümrük vergisiyle ne kadara olur bilmiyorum. RGB yok maalesef ama fare şarj standında X11 modeli RGB onu da attım 200~150 ₺ daha az.

Çok teşekkür ediyorum X11 çok begendim konuya hakim olan arkadaşlar yine alternatif sunabilirler herkes faydalansin hayirli forumlar.

3000 TL bütçe ile o ürünler alınmaz. Piyasayı artık takip etmiyorum lakin o bütçede iyi ürünler mevcut. Diğer arkadaşlar yazar birazdan zaten.

İstediğim kriterlere uyan varsa yine bekliyorum tabii ki sizde aklinizda olan varsa musaitlik durumunuza gore yazabilirseniz sevinirim bu aksam artik sipariş vermek istiyorum ki hafta içi gelsin bana.

3000 tl bütçe ile o ürünler alınmaz. Piyasayı artık takip etmiyorum lakin o bütçede iyi ürünler mevcut. Diğer arkadaşlar yazar birazdan zaten.
Estağfirullah hocam ben sizin kadar hakim değilim. Kendi bildiğim ve kullananların memnun kaldığı bir model önereyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…