Tekila Harun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 1.261 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #1 Bu filmi ilk izlediğimizde arkadaşım fark etmişti. Biz bu adamı slenderman'a benzetmiştik. Ben o adamı polis sanıyordum bir ara sahne bekliyordum ama bu adam tamamen bir gizem sanırım :d (Filmin 1:33:37 kısmında çıkıyor.)
Bu filmi ilk izlediğimizde arkadaşım fark etmişti. Biz bu adamı slenderman'a benzetmiştik. Ben o adamı polis sanıyordum bir ara sahne bekliyordum ama bu adam tamamen bir gizem sanırım :d (Filmin 1:33:37 kısmında çıkıyor.)
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 26 Mayıs 2020 #2 Slenderman'a pek benzetemedim doğrusu. Eğer oysa güzel bir gizemmiş.
Tekila Harun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 1.261 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #3 Bazinga Physicist dedi: Slenderman'a pek benzetemedim doğrusu. Eğer oysa güzel bir gizemmiş. Genişletmek için tıkla... O zamanlar 10 yaşlarındaydık enes batur falan izliyoduk çok ciddiye almamak lazım :d
Bazinga Physicist dedi: Slenderman'a pek benzetemedim doğrusu. Eğer oysa güzel bir gizemmiş. Genişletmek için tıkla... O zamanlar 10 yaşlarındaydık enes batur falan izliyoduk çok ciddiye almamak lazım :d