Whopper mı Big king mi?

Big Mac mi Big King Mİ yoksa Whopper Mı

• Big King

Oy: 10 50,0%
  • Big Mac

Oy: 1 5,0%
  • Whopper

Oy: 9 45,0%

• Oy verenlerin toplamı
    20
Hocam Pzt Arkadaşlarla Dışarı Çıkıcaz Şimdi Big King Söylicem Pzt De gidip Whopper Yicem Eğer Unutmazsam Hangisi Daha iyi diye konu açıcam ama son bir fikirleri alayım dedim son bir fikri olan söylerse gerçekten iyi olur :)))

MC donald's çok sevmiyorum.
Ama big Mac ile big king arasında big Mac derim.
Burger King favorim ve favori burgerim Texas smokehouse.
texasda altında füme olduğu için sevmiyeceğimi düşünüyorum o yüzden onu istemicem ztn

Hocam Pzt Arkadaşlarla Dışarı Çıkıcaz Şimdi Big King Söylicem Pzt De gidip Whopper Yicem Eğer Unutmazsam Hangisi Daha iyi diye konu açıcam ama son bir fikirleri alayım dedim son bir fikri olan söylerse gerçekten iyi olur :)))

texasda altında füme olduğu için sevmiyeceğimi düşünüyorum o yüzden onu istemicem ztn
Gelişmelerden haberdar et.

Köfteci Yusuf 😃
Şaka maka bence Whopper. Burger King'deki en iyi hamburger olduğunu düşünüyorum.
olabilirdi aslında burger king yerine :D

Kral ben obezim ve dilim hassas, kessinlikle tatta big king fark atar.
reis kendine niye öyle dedin ya big king yedim zaten

@160634 @Sypuina0 @nwc00 @emirhaniolo öncelikle 2'li big king aldım ve yedim patates kızartması açısından McDonald's Burger King'den daha iyi zaten big kingler başta küçük görünüyordu yanında 10'lu soğan halkası yarım litre kola ve kutu patates yiyince tam doydum ?(ama bana bakarak az olduğu kanatine varmayın kişiye göre büyüklüğü değişir) big kinglerde biraz sos eksik diye düşünüyorum içecek soğuk değildi burgerda sıcak değildi ama big king yediğime pişman olmadım pazartesi olmazsa bile bir ara whopper yiyip konu açacağım ve sizleri etiketleyeceğim konuya cevap yazana herkese teşekkür ederim bu arada:kalp::kalp::kalp::kalp:😀😀😀😀

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı