askimcokpardon Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.166 Çözümler 11 26 Kasım 2025 #1 Merhaba BK fedaileri. Whopper candır der ve geçerim. Sizin görüşlerinizi bekliyorum.
rartena Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2025 #2 Big Mac sosuyla whopper köftesiyle ön planda benim için.
Emre Çetin 70 Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 965 28 Kasım 2025 #3 Dedikleriniz ne bilmiyorum ama hamburger olduğunu düşünüyorum. Hiç yemedim ama eminim ikiside güzeldir
Dedikleriniz ne bilmiyorum ama hamburger olduğunu düşünüyorum. Hiç yemedim ama eminim ikiside güzeldir
rartena Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2025 #4 Emre Çetin 70 dedi: Dedikleriniz ne bilmiyorum ama hamburger olduğunu düşünüyorum. Hiç yemedim ama eminim ikisi de güzeldir Genişletmek için tıkla... Ahaha büyük şey kaçırıyorsunuz hocam en kısa sürede Burger King veya McDonald's deneyerek kendinize bir iyilik yapın müptelası olacaksınız.
Emre Çetin 70 dedi: Dedikleriniz ne bilmiyorum ama hamburger olduğunu düşünüyorum. Hiç yemedim ama eminim ikisi de güzeldir Genişletmek için tıkla... Ahaha büyük şey kaçırıyorsunuz hocam en kısa sürede Burger King veya McDonald's deneyerek kendinize bir iyilik yapın müptelası olacaksınız.
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.922 Çözümler 12 28 Kasım 2025 #5 İkisi de bence kötü.
Emre Çetin 70 Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 965 28 Kasım 2025 #6 rartena dedi: Ahaha büyük şey kaçırıyorsunuz hocam en kısa sürede Burger King veya McDonald's deneyerek kendinize bir iyilik yapın müptelası olacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hiç yemedim derken yiyecek imkanım yok
rartena dedi: Ahaha büyük şey kaçırıyorsunuz hocam en kısa sürede Burger King veya McDonald's deneyerek kendinize bir iyilik yapın müptelası olacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hiç yemedim derken yiyecek imkanım yok
DunkelKlang Femtopat Katılım 2 Aralık 2025 Mesajlar 431 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 13:39 #7 Big Mac eski büyüklüğünde değil, bu yüzden sevemiyorum.