inthehood Kilopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2019 #1 Aldığım SS'de göründüğü gibi DxDiag bir hata alıyorum. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2019
Slyvio Borin Megapat Katılım 23 Ekim 2015 Mesajlar 446 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Antalya 11 Temmuz 2019 #2 Donanımın güncel sürücüsünü, üreticisinin sitesinden indirip kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS inthehood Kilopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2019 #3 Slyvio Borin dedi: Donanımın güncel sürücüsünü, üreticisinin sitesinden indirip kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sürücüsü saten indirdim ama aynı hata ile karşılaşıyorum. Artı 0 Eksi
Slyvio Borin dedi: Donanımın güncel sürücüsünü, üreticisinin sitesinden indirip kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sürücüsü saten indirdim ama aynı hata ile karşılaşıyorum.
Slyvio Borin Megapat Katılım 23 Ekim 2015 Mesajlar 446 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Antalya 12 Temmuz 2019 #4 inthehood dedi: Sürücüsü saten indirdim ama aynı hata ile karşılaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Sürücü imzalanmamış diyor. Sürücüyü kendi sitesinden son sürümü indirip kur tekrar. Artı 0 Eksi
inthehood dedi: Sürücüsü saten indirdim ama aynı hata ile karşılaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Sürücü imzalanmamış diyor. Sürücüyü kendi sitesinden son sürümü indirip kur tekrar.
ramazan genc Femtopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #5 Slyvio Borin dedi: Sürücü imzalanmamış diyor. Sürücüyü kendi sitesinden son sürümü indirip kur tekrar. Genişletmek için tıkla... Sıtenın linkini atar mısın? Artı 0 Eksi
Slyvio Borin dedi: Sürücü imzalanmamış diyor. Sürücüyü kendi sitesinden son sürümü indirip kur tekrar. Genişletmek için tıkla... Sıtenın linkini atar mısın?
KS KS inthehood Kilopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #6 ramazan genc dedi: Sıtenın linkini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Konuyu biraz hortlatmış gibi oldunuz ama sorunu çözdüm. Artı 0 Eksi
ramazan genc dedi: Sıtenın linkini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Konuyu biraz hortlatmış gibi oldunuz ama sorunu çözdüm.
T TeenSLasheR Hectopat Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 80 11 Mayıs 2024 #7 inthehood dedi: Konuyu biraz hortlatmış gibi oldunuz ama sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla... O zaman bir daha hortlatayım konuyu Nasıl çözdün benzer sorunla karşı karşıyayım Artı 0 Eksi
inthehood dedi: Konuyu biraz hortlatmış gibi oldunuz ama sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla... O zaman bir daha hortlatayım konuyu Nasıl çözdün benzer sorunla karşı karşıyayım