WhyNotWin11 güvenilir mi?

Bence gereksiz bir program. Sistemini biliyorsan zaten anlıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Exe dosyasını indirdim Virus Total'den tarattım kötü amaçlı işaretlendi yazıyor. Güvenliyse kuracağım.
Yazılım güvenli. Nereden indirdiniz?
Eğer güvenemediyseniz buradan indirin:

Kendisi açık kaynaklı bir yazılım ve sistem detaylarına erişiyor. Açık kaynaklı bir yazılımda böyle bir şey olması pek mümkün değil. Ek olarak bu sonuçlar da False-Positive'dir muhtemelen. Ben şahsen güvenli diyorum. Zararlı diyen AV'lerin adını ilk defa duydum diyebilirim

Açık kaynaklı bir uygulama kodları GitHub'da mevcut zaten. Güvenilir, kullanabilirsiniz.

Laptoplarda TPM çipi var mı pek bilinmiyor. Laptoplar için işe yarar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki adımlar ile kontrol edilebilir.

Exe dosyasını indirdim Virus Total'den tarattım kötü amaçlı işaretlendi yazıyor. Güvenliyse kuracağım.
Açık kaynak kodlu bir uygulama. Sol altta Update bölümü var. Bazen isteğimiz dışında otomatik güncelleme almaya çalışıyor bunun yüzünden bazı antivirüs programları engellemeye çalışıyor. Ancak gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…