Wi-Fi 4 destekli adaptör Wi-Fi 6 modemi hem 2.4GHz hem de 5G de görmüyor

propcuzamn

Hectopat
Daha fazla  
Yeni modem aldım Wi-Fi 6 fakat Wi-Fi 4 destekli Wi-Fi adaptörüm hem 5G bant hem de 2.4 g ağlarını görmüyor çevremdeki 2.4GHz ağları görüyor benimkini görmüyor sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim.

Wi-Fi adaptör marka: TP-Link TL-WN822N Kablosuz Ağ Adaptörü

Hocam 5 GHz'i bulmak için Aygıt yöneticisini açın daha sonra oradan ağ bağdaştırıcınızı bulun ondan sonra Gelişmiş>Wireless mode kısmına gelin oradan IEEE 802.11a/n/ac, a/n veya ac seçeneklerini tek tek deneyin. Bende böyle düzelmişti umarım sizde de düzelir.

Hocam 5GHz desteklemiyor adaptör bu arada dediğinizi yaptım sorun düzelmedi.

Modem arayüzünden Wi-Fi kanalını değiştirmeyi deneyin. 2.4 GHz için 11 ya da 13 kanalını deneyebilirsin.

Denedim hocam hiçbir şekilde görmüyor ağımı. Bir de 2.4GHz daha uzak mesafeden iyi çekmesi gerekirken 5GHz ile aynı çekiyor bunu fark ettim.

Denedim hocam hiçbir şekilde görmüyor ağımı. Bir de 2.4GHz daha uzak mesafeden iyi çekmesi gerekirken 5GHz ile aynı çekiyor bunu fark ettim.

Aygıt Yöneticisi'nden Wi-Fi sürücüsüne çift tıklayıp gelişmiş kısmına girip ekran görüntüsü atar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…