Wi-Fi 5 adaptör önerisi

enisemre

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar, evde Ethernet kablolarından dolayı karmaşa olduğu için masaüstü bilgisayarları Wi-Fi 5 ile bağlamayı düşündüm. TurkNet'in verdiği ZyXEL VMG8623-T50b Wi-Fi 5 modemi kullanıyorum. Masaüstü için Wi-Fi 5 adaptör önerisi olan var mı? Bir de aktif olarak 3 cihazdan Wi-Fi 5 kullanmak darboğaz yapar mı? İki bilgisayar biri TV. TV'den aktif olarak IPTV kullanılıyor bu arada. Bilgisayarlardan da aktif Online oyun oynuyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, evde Ethernet kablolarından dolayı karmaşa olduğu için masaüstü bilgisayarları Wi-Fi 5 ile bağlamayı düşündüm. TurkNet'in verdiği ZyXEL VMG8623-T50b Wi-Fi 5 modemi kullanıyorum. Masaüstü için Wi-Fi 5 adaptör önerisi olan var mı? Bir de aktif olarak 3 cihazdan Wi-Fi 5 kullanmak darboğaz yapar mı? İki bilgisayar biri TV. TV'den aktif olarak IPTV kullanılıyor bu arada. Bilgisayarlardan da aktif Online oyun oynuyoruz.

Online oyunlarda ping sorunu yaşayabilirsiniz.
Diğer türlü Wi-Fi 5'in kapsama alanı Wi-Fi 2.4'e göre daha zayıftır.
Bilgisayar ile modem arasında birden çok duvar var ise sorun yaşayabilirsiniz.

Online oyunlarda ping sorunu yaşayabilirsiniz.
Diğer türlü Wi-Fi 5'in kapsama alanı Wi-Fi 2.4'e göre daha zayıftır.
Bilgisayar ile modem arasında birden çok duvar var ise sorun yaşayabilirsiniz.

Mesafe konusunda sorun yok modem yakın fakat birden fazla cihazda aynı anda kullanınca sorun yaşar mıyız onu merak ettim. İnternet hızım 75Mbit bu arada normalde kablolu kullanımda bir sorun yaşamıyoruz.

Mesafe konusunda sorun yok modem yakın fakat birden fazla cihazda aynı anda kullanınca sorun yaşar mıyız onu merak ettim. İnternet hızım 75Mbit bu arada normalde kablolu kullanımda bir sorun yaşamıyoruz.

Online oyun oynayanlar için kablolu kullanım her zaman daha iyidir.
Birden fazla cihazda sorun yaşamazsınız cihazın zaten Wi-Fi iletim gücü iyi.

Dediğim gibi kablosuz Online oyunlarda ping sorunu olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı