necasetabi Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 338 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #1 Modem PC falan her şey uyumlu 5G için. Superonline'ı aradım TV Plus çalışmadıgı için modemi, şifreyi falan sıfırlamışlar. Eskiden 5G'ye bağlanabiliyordum ama şu an eskisi gibi gözükmüyor 5G ve bağlanamıyorum. Cihaz uyumlu nasıl çözebilirim?
Modem PC falan her şey uyumlu 5G için. Superonline'ı aradım TV Plus çalışmadıgı için modemi, şifreyi falan sıfırlamışlar. Eskiden 5G'ye bağlanabiliyordum ama şu an eskisi gibi gözükmüyor 5G ve bağlanamıyorum. Cihaz uyumlu nasıl çözebilirim?
Mertcan39 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.620 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 12 Aralık 2022 #2 Ağlar birleşik olmasın? Modem arayüzünden ağları ayırabilirsiniz.
Kalsiyum Monoksit Femtopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #3 Hocam o 5G sandığınız 5G değil 5 GHz kanalı şebeke türü 5G değil. Modeminiz hangi marka söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Hocam o 5G sandığınız 5G değil 5 GHz kanalı şebeke türü 5G değil. Modeminiz hangi marka söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
necasetabi Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 338 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #4 Mertcan39 dedi: Ağlar birleşik olmasın? Modem arayüzünden ağları ayırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim? Kalsiyum Monoksit dedi: Hocam o 5G sandığınız 5G değil 5 GHz kanalı şebeke türü 5G değil. Modeminiz hangi marka söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... HG255s.
Mertcan39 dedi: Ağlar birleşik olmasın? Modem arayüzünden ağları ayırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim? Kalsiyum Monoksit dedi: Hocam o 5G sandığınız 5G değil 5 GHz kanalı şebeke türü 5G değil. Modeminiz hangi marka söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... HG255s.
Kalsiyum Monoksit Femtopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #5 Hocam modem ara yüzüne girip 5G'yi açtınız mı?
necasetabi Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 338 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #6 Kablosuz ağ ayarlarından otomatik ağ geçişini aktif et seçeneğini kapattım halloldu teşekkürler.