Wi-Fi 6 modem önerisi

Bütçe
1500

canekiin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, internet hızım 60 Mbps ileride altyapım yükselirse ben de yükselteceğim. Sizce hangi modemi almalıyım? Şu an elimde Türk Telekom AC1200 modem var. Wi-Fi 6 ya geçmek bu internet hızlarında da olsa daha iyi olur mu sizce? Ping vs açısından da bakarsanız. Bu ürünlerden birini alırsam 500 TL indirim olacak o yüzden bunları koydum ancak farklı önerilere de açığım. Bütçe 1400 1500 Max şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Router mu arıyorsun modem mi arıyorsun, internet altyapın ne?

Hocam bunlar modem degil haberiniz olsun router bunlar.

Ayrica 60Mbps hiz icin Wi-Fi 6 almaniza gerek yok, modemden bilgisayara kablo cekseniz daha iyi olur. Eger 1000MBPS gibi bir hiz kullanacak olursaniz da zaten bu routerlar bir ise yaramaz. Ben ASUS DSL-AX82U modemini kullanıyorum. Bu modem bile 1000MBPS hizin 600-700'unu verebiliyor siz dusunun.

Ikinci el DX-3200 al bence. 2 senedir kullanıyorum, bir arkadaştan aldım...güzel modem VDSL, hiç üzmedi beni.

kusura bakmayın detay vermemişim. altyapım vdsl router var evde ubiquiti ancak onu çok bilmiyorum eski biraz. arayüzüne girmeyi bile bulamadım. bunlar türktelekom ac1200 den daha iyi midir sizce? @elderassas @Priviyet Putin @Ozz2018

@ElderAssassin

50 60 mbit için wifi 6 alsak nolur hocam ?

VDSL için modem alman gerekli.
Bütçe çıkarsa:
Bütçe çıkmazsa:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…