Merhaba arkadaşlar, Yardımınıza ihtiyacım var. Wi-Fi 6 1000 Mbps destekli bir modeme ihtiyacım var. UyduNet modemini kullanıyorum ve aşırı rahatsızım. IPhone'da özellikle sürekli kopmalar yaşıyorum. Evde çoğu cihaz Wi-Fi 6 destekiyor ve sitemize 1000 Mbps internet geldi. Buna nazaran, uygun fiyatlı F/P önerisi bir modem önerisi olan var mı? Evde modem yakın fakat araya duvar giriyor maalesef.
Merhaba arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var. Wi-Fi 6 1000 Mbps destekli bir modeme ihtiyacım var. UyduNet modemini kullanıyorum ve aşırı rahatsızım. IPhone'da özellikle sürekli kopmalar yaşıyorum. Evde çoğu cihaz Wi-Fi 6 destekiyor ve sitemize 1000 Mbps internet geldi. Buna nazaran, uygun fiyatlı F/P önerisi bir modem önerisi olan var mı? Evde modem yakın fakat araya duvar giriyor maalesef.
Elindeki modemin modeli nedir, evin kaç m² ve modem evin ortasında mı yoksa evin uç köşesindemi duracak, elinde yeni cihaza girmen gereken fiber kullanıcı adı ve şifresi mevcut mu, cihazdan evin her yerinden 1000 Mbit vermesini bekliyorsun yoksa mesafe arttıkça hız azalmasını normal karşılar mısın?