Wi-Fi-6 Modem önerisi

Bahadir Sarp

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

6 senedir aynı modemi kullanıyorum ve modem artık bozulmak üzere. Rastgele zamanlarda internet LED'i sönüyor ve internet gidiyor. Türk Telekom kullanıyorum, paketim 100 Mbps download, 30 Mbps upload destekliyor. Ethernet ile bağlanınca problem olmuyor, internet bağlantısının koptuğu saymazsak tabii.
3 hafta önce Türk Telekom'dan bir çağrı aldık. “Wi-Fi 6 modeme geçmek ister misiniz?” dediler, biz de kabul ettik. Ancak 17 gün geçmesine rağmen modem gelmediği için iptal ettik. Bu yüzden kendim bir modem almak istiyorum.

Altyapım VDSL. Oyun oynayan biriyim ve modemle aramda duvar yok, sadece 8–10 metrelik bir koridor var. 2000–3000 TL arasında nasıl bir modem önerirsiniz?

Bende o şirketten modem alacaktım ama iyi değil dediler bir de dediğiniz gibi bir kargo firması ile çalışıyorlar adını şimdi yazmayayım bir ayda teslimat yapamıyorlarmış, sene olmuş 2026 şaka gibi.

Bu arada modem tamamen gitmediyse Wi-Fi 6 mesh sistemde alabilirsin ben öyle yaptım, memnunum.

Hocam mesh sistmemi ne bilmiyorum modem tam gitmedi ama aşırı ısınıyor ve interneti 1'den fazla kişi kullanırsa ping fırlıyor bu yüzden uzun süre kullanabileceğim yeni model bir modem arıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı