Yeni modem ya da router alacağım. Hazır yeni teknoloji Wi-Fi 6 çıkmışken biraz paraya kıyıp bu özellikli modem arıyorum. Bütçe belirtmedim fakat en fazla 1000 TL civarına kadar çıkabilirim. Evimde Türk Telekom HiperNet kullanıyorum. Ne önerirsiniz?
Mercusys MR70X 1800 Mbps WiFi 6 Dual Band Router en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Access Point & Router ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Access Point & Router çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Access Point & Router ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Access Point & Router çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Merhaba, yorum için çok teşekkür ederim. TP Link olan ürün dikkatimi çekti. Amazon'da bir alt modelini 700 Tl'ye buldum. Tavsiye eder misiniz? Sorun yaşar mıyım sizce?