Wi-Fi 6 router önerisi

Bütçe
4Bin tll
Hopper DSL harici router hocam unutmayın ana modem olmazsa kullanamazsınız

Hopper DSL oldukça işinizi görecektir güzel bir ürün

Son düzenleme:
3 ay önce çok araştırıp Huawei wifi BE3 modelini satın aldım, aşırı memnunum. Özellikle menzili bir çok router / modem denedim hepsinden bariz iyi. Telefonum da Huawei olduğundan mı bilmiyorum uzaktan kontrol de edebiliyorum. Araştırabilirsiniz.

Dediğiniz modeme baktım Wi-Fi 7 destekli imiş. Bu modem hakkında biraz bilgi verir misiniz?

Hocam şu an da hali hazır da bir modem kullanıyorum. Belki mesh sistem yapıp kullanabilirim. Ama mu-mımo kapsamı: 4*4 olan ile 2*2 olan arasında ne gibi fark var, biraz açıklabilir'sen sevinirim.

Kurulumu çok çok basit, telefon uygulamasından kuruluyor. 4 portu var birine modemden kablo cektim. Bir ethernet kablosu bilgisayara gidiyor ve kalan tüm cihazlar wifi üzerinden bağlı. Evin krokisini çizip gösterdiği noktalarda teste ederek ısı haritası çıkarabiliyorsunuz. Bizimkini ek olarak ekledim. Bağlantım 50mbit, en zayıf çeken yer mutfak orda 32mbit gibi bir değer çıkıyor. Ebeveyn kontrolleri Yada wifi ye baglananlarin bağlantı hızını sabitleme gibi gibi özellikleri kullanışlı. Ayriyeten normal modem olarakta kullanılabiliyor fiber Yyda vdsl. Daha detaylı bilgiler için inceleme videolarına bakabilirsiniz. Bu arada 4 anten mevcut ve yukarı aşağı yönde hareket ettirilebiliyor. Üstünde sadece tek ışık mevcut led. Çeşitli renk ve yanma sönmeye göre durumunu belli ediyor. Led ışık çok sönük olduğu için diğer modemler gibi özellikle akşam göze takılmıyor.

Not: Ekteki kroki net olarak 135m2, fikir versin diye paylaşmak istedim. Birde wifi şifresi sorduklarında programdan qr kod okutuyorum Buda çok kullanışlı birsey.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250208_141939_com.huawei.smarthome.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 45
Mesh sistem kullanacaksan hocam ben Wi-Fi 6 ASUS kullanıyorum DSL-AX82u ve RP-AX58 ile biraz fiyatı tuzlu ama fiyatını hak ediyor iki üründe

Wi-Fi 7 o ürünlerde açıkçası 6 GHz yok o yüzden Wi-Fi 7 olmasının bir anlamı yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…