CaesarArn
Centipat
Daha fazla
Merhaba, dün 1000MBIT internet yükseltme başvurusunda bulundum, yükseltme işlemini hemen yaptılar kablo bağladığımda internetten 1300'lere kadar çıkan bir ölçüm değeri alıyordum Wi-Fi ile de 370'lere kadar çıkan bir değer alıyordum. Genelde kablosuz kullanıyorum ve Wi-Fi 6 olmadan kullanamazsınız diye bana bir cihaz getirdiler bugün sabah eski cihazımı da aldılar fakat bu cihazla bağlandığımda Wi-Fi ile 420'yi geçemiyorum ve aşırı bir dalgalanma söz konusu 60Mbit'lere bazen 25'lere kadar düşüyor, internetin kendisinde kabloyla bağladığımda bir dalgalanma söz konusu değil ama eski cihazımdaki gibi 1300'lere çıkmıyor 950-850 arasında kalıyor. Sorun modemin WLAN ayarlarıyla mı alakalıdır acaba yoksa direkt modemin kendisinde mi bir sıkıntı vardır? Bilgisi olan birisi yazarsa sevinirim.
Not: Laptopumda WI-FI6(ax) desteği var eminim başka bir yerde denediğimde 1.5gbitlere kadar ölçüm değerleri aldım.
Not: Laptopumda WI-FI6(ax) desteği var eminim başka bir yerde denediğimde 1.5gbitlere kadar ölçüm değerleri aldım.