Wi-Fi Adapter Tavsiyesi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım yeni taşındı ve modemden odasına ethernet çekemiyoruz, ne ev ne de duvarlar uygun. O da mecbur kablosuz kullanacak. Öncelikle merak ettikleriniz var. Yani kablosuz olarakta aynı hızı ve pingi alabilir mi? 8 mpbs ile download yapabilir mi? Ya da normalde 60-90 pingle bağlandığı çeşitli serverlara aynı ms ile bağlanabilir mi? Kısacası performans kaybı yaşar mı? Modemle bilgisayar arasında duvar yok . Yani telefonla odadan bağlandığınız zaman tam ya da 3 çizgi çekiyor. Nasıl bir ürün almalıyız? Ben ona ASUS'un PCI-E arabirimli antenli modellerinden önerdim ama bir de size danışalım dedik. Önerilere ve bilmediğimiz şeylerin cevaplarına açığız.

Aynısını düşündüm abi ama bir sorum var. Dediğim gibi hız kaybı yaşar mı download da?

Mesafeye bağlı bir durum. Ben de AirTies 5452 modem ve AirTies 2310 adaptör var. 16 Mbit internet hızımdan tam verim alıyorum. Ping değeri de 10 ile 20 arasında ama modem PC masasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…