onlymanhd Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 6 15 Ocak 2024 #1 Merhaba arkadaşlar USB Wi-Fi cihazı aldım fakat Aygıt Yöneticisi'nden aygıtı göremiyorum. Bundan dolayı kurulum yapamıyorum.
Merhaba arkadaşlar USB Wi-Fi cihazı aldım fakat Aygıt Yöneticisi'nden aygıtı göremiyorum. Bundan dolayı kurulum yapamıyorum.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.898 Çözümler 245 15 Ocak 2024 #2 onlymanhd dedi: Merhaba arkadaşlar USB Wi-Fi cihazı aldım fakat Aygıt Yöneticisi'nden aygıtı göremiyorum. Bundan dolayı kurulum yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Başka USB portlarına takıp denedin mi?
onlymanhd dedi: Merhaba arkadaşlar USB Wi-Fi cihazı aldım fakat Aygıt Yöneticisi'nden aygıtı göremiyorum. Bundan dolayı kurulum yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Başka USB portlarına takıp denedin mi?
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #3 Driver'ını yüklediniz mi? Bilinmeyen aygıt diye görünüyor olması lazım. Driver'ını kurunca da tanılar kendisini zaten.
Driver'ını yüklediniz mi? Bilinmeyen aygıt diye görünüyor olması lazım. Driver'ını kurunca da tanılar kendisini zaten.
onlymanhd Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 6 15 Ocak 2024 #4 ReloadingData dedi: Başka USB portlarına takıp denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim sonuç aynı maalesef. ruzgaew dedi: Driver'ını yüklediniz mi? Bilinmeyen aygıt diye görünüyor olması lazım. Driver'ını kurunca da tanılar kendisini zaten. Genişletmek için tıkla... Driverini aradım fakat bulamadım.
ReloadingData dedi: Başka USB portlarına takıp denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim sonuç aynı maalesef. ruzgaew dedi: Driver'ını yüklediniz mi? Bilinmeyen aygıt diye görünüyor olması lazım. Driver'ını kurunca da tanılar kendisini zaten. Genişletmek için tıkla... Driverini aradım fakat bulamadım.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.898 Çözümler 245 15 Ocak 2024 #5 onlymanhd dedi: Evet denedim sonuç aynı maalesef. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nin resmini atar mısınız?
onlymanhd dedi: Evet denedim sonuç aynı maalesef. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nin resmini atar mısınız?
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #6 onlymanhd dedi: Evet denedim sonuç aynı maalesef. Driverini aradım fakat bulamadım. Genişletmek için tıkla... Aldığınız cihazın marka modeli nedir?
onlymanhd dedi: Evet denedim sonuç aynı maalesef. Driverini aradım fakat bulamadım. Genişletmek için tıkla... Aldığınız cihazın marka modeli nedir?
S Syroxq Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 207 Çözümler 4 15 Ocak 2024 #7 Driver'ını indirdinmi.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.694 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #8 Wi-Fi adaptörüne güç geliyor mu?
onlymanhd Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 6 15 Ocak 2024 #9 ruzgaew dedi: Aldığınız cihazın marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Reidan Usb Wifi Adaptörü Anten 300 Mbps Usb Kablosuz Alıcı Dongle AÄ Kartı Masaüstü Güçlendirici Fiyatı, Yorumları - Trendyol Reidan Usb Wifi Adaptörü Anten 300 Mbps Usb Kablosuz Alıcı Dongle AÄ Kartı Masaüstü Güçlendirici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Şu hocam. ReloadingData dedi: Aygıt Yöneticisi'nin resmini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... buyur hocam TeamOFMind dedi: Wi-Fi adaptörüne güç geliyor mu? Genişletmek için tıkla... ışığı vs yanıyor evet güç geliyor Dosya Ekleri 1.PNG 41,6 KB · Görüntüleme: 31
ruzgaew dedi: Aldığınız cihazın marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Reidan Usb Wifi Adaptörü Anten 300 Mbps Usb Kablosuz Alıcı Dongle AÄ Kartı Masaüstü Güçlendirici Fiyatı, Yorumları - Trendyol Reidan Usb Wifi Adaptörü Anten 300 Mbps Usb Kablosuz Alıcı Dongle AÄ Kartı Masaüstü Güçlendirici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Şu hocam. ReloadingData dedi: Aygıt Yöneticisi'nin resmini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... buyur hocam TeamOFMind dedi: Wi-Fi adaptörüne güç geliyor mu? Genişletmek için tıkla... ışığı vs yanıyor evet güç geliyor
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #10 onlymanhd dedi: Reidan Usb Wifi Adaptörü Anten 300 Mbps Usb Kablosuz Alıcı Dongle AÄ Kartı Masaüstü Güçlendirici Fiyatı, Yorumları - Trendyol Reidan Usb Wifi Adaptörü Anten 300 Mbps Usb Kablosuz Alıcı Dongle AÄ Kartı Masaüstü Güçlendirici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Şu hocam. buyur hocam Genişletmek için tıkla... Hocam kutudan herhangi bir kullanım kılavuzu vs. çıktıysa orada kurulumunun nasıl yapacağı yazar. Onun dışında ürüne tak çalıştır demiş satıcı. Satıcıya soru olarak sorabilirsiniz Trendyol üzerinden.
onlymanhd dedi: Reidan Usb Wifi Adaptörü Anten 300 Mbps Usb Kablosuz Alıcı Dongle AÄ Kartı Masaüstü Güçlendirici Fiyatı, Yorumları - Trendyol Reidan Usb Wifi Adaptörü Anten 300 Mbps Usb Kablosuz Alıcı Dongle AÄ Kartı Masaüstü Güçlendirici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Şu hocam. buyur hocam Genişletmek için tıkla... Hocam kutudan herhangi bir kullanım kılavuzu vs. çıktıysa orada kurulumunun nasıl yapacağı yazar. Onun dışında ürüne tak çalıştır demiş satıcı. Satıcıya soru olarak sorabilirsiniz Trendyol üzerinden.