Wi-Fi adaptör ile Valorant 3.000 ping veriyor

minnosh1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. TENDA U6 300MBPS KABLOSUZ-N USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu adaptör ile internete bağlanıyorum. Modem ile bilgisayar arasında 2 metre falan var. Hiçbir internete bağlandığım yerde bağlantı sıkıntısı çekmiyorum neredeyse fakat Valorant'a girdiğim zaman 3000 ping falan oynuyorum sürekli drop giriyor. Her türlü DNS adresini denedim her türlü videoyu izledim hiçbir şekilde düzelmiyor yardımcı olabilecek var mı?

Wi-Fi kullanıyorsunuz normal gidip bir router alarak sorunu çözebilirsiniz.

Router tam olarak ne oluyor? Ayrıca sadece bir oyunda sıkıntı çıkması normal mi? Ethernet kablosu falan çeksem düzelmez mi hocam?

Router tam olarak ne oluyor? Ayrıca sadece bir oyunda sıkıntı çıkması normal mi? Ethernet kablosu falan çeksem düzelmez mi hocam?

Sadece bir oyunda sıkıntı çıkıyorsa oyun bazlı bir sorundur.
Türkiye sunucularında mı oynuyorsunuz?

Sadece bir oyunda sıkıntı çıkıyorsa oyun bazlı bir sorundur.
Türkiye sunucularında mı oynuyorsunuz?

Evet İstanbul sunucusunda oynuyorum. Her türlü Online oyunda denedim sadece Valorant'ta oluyor bunu yazarken bir yandan CS:GO oynuyorum hala sıkıntı yok.

Modemden wifi kanalını (1 - 11 arası) deneyerek değiştirin ve manyetik dalga yayan hoparlör vs varsa arada uzak tutun düzelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…