Modem salonda oldugu icin ve benim bilgisayarda yan odada oldugu icin, internete baglanmak amacıyla Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi bu Wi-Fi adaptörünü aldım. İcinde bir adet kurulum CD'si vardı ama benim DVD veya CD-ROM yoktu, bu yüzden kurulum dosyasına internetten ulaşmaya calıstım fakat bulamadım. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz=
Modem salonda oldugu icin ve benim bilgisayarda yan odada oldugu icin, internete baglanmak amacıyla. Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi bu Wi-Fi adaptörünü aldım. İcinde bir adet kurulum CD'si vardı ama benim DVD veya CD-ROM yoktu, bu yüzden kurulum dosyasına internetten ulaşmaya calıstım fakat bulamadım. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz=
Cihaz masaüstü bilgisayar (PC) dizüstü laptop bilgisayarlar için üretilmiştir. Modeminizden almış olduğunuz çekim gücünü LAN kablonuz ile nasıl mbps hızı kaybetmeden alıyor...
Bu değil cihaz takılımı sisteme?
Aygıt Yöneticisi diğer aygıtlar altında ünlem olan bir aygıt var ise bu aygıtın özelliklerine gel donanım kimlikleri ve uyumlu kimlikler altındaki kodu buraya koy.