Wi-Fi adaptör önerisi

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar masaüstü bilgisayarıma ilk linkteki attığım gibi bir USB Wi-Fi adaptörü almıştım ama hiç iyi çekmedi videoları 144p de zor oynattı kesinlike internette bir sorun yok çünkü laptop ile telefonum çok güzel çekerken o hiç çekmiyor.

İkinci linkteki attığım adaptörü almak istiyorum sizce ikisinin arasında fark olur mu alınır mı ya da bunlar dışında önerdiğiniz bir adaptör var mı yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar masaüstü bilgisayarıma ilk linkteki attığım gibi bir USB Wi-Fi adaptörü almıştım ama hiç iyi çekmedi videoları 144p de zor oynattı kesinlike internette bir sorun yok çünkü laptop ile telefonum çok güzel çekerken o hiç çekmiyor.

İkinci linkteki attığım adaptörü almak istiyorum sizce ikisinin arasında fark olur mu alınır mı ya da bunlar dışında önerdiğiniz bir adaptör var mı yardımcı olursanız sevinirim.

AC-51'i kendim kullanıyorum çok güçlü bir Wi-Fi kartı ama sürücülerinde sıkıntı var en yeni sürücü çalışmıyor çalışmamasından dolayı 6 ay gibi bir süre onunla uğraştım bence siz hiç uğraşmayın başka bir Wi-Fi adaptörü arayın.

AC-51'i kendim kullanıyorum çok güçlü bir Wi-Fi kartı ama sürücülerinde sıkıntı var en yeni sürücü çalışmıyor çalışmamasından dolayı 6 ay gibi bir süre onunla uğraştım bence siz hiç uğraşmayın başka bir Wi-Fi adaptörü arayın.

Her Wi-Fi adaptörü her anakarta uyuyor mu peki bir bilginiz var mı?

Her Wi-Fi adaptörü her anakarta uyuyor mu peki bir bilginiz var mı?
İkinci linkteki ürün PCIe X1 yuvası olan her anakartta kullanılabilir.

Hangi marka olursa olsun böyle minik, fare alıcısı gibi şeyleri tercih etmeyin. Muhakkak harici anteni olsun. Mesela ben TL-W722N modelini 1,5 yıl kullandım. Aynı noktadaki telefon ve dizüstü bilgisayara göre bir tık daha iyi sinyal gücü vardı.

Öneri vermek isterim. Geçenlerde bende Wi-Fi adaptörü alacaktım sonra onlar gibi ürün almak yerine.
Bunu aldım şu an kullanmaktayım kablolu bağlanmış gibi performans vermekte tavsiye ederim.

arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz gibi adaptör yeri ekran kartına çok yakın sığarmı buraya
20210713_200458.jpg
20210713_200425.jpg

Sığsada fanı kapatıp ekran kartına zarar verir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı