Wi-Fi adaptör önerisi

abc_123

Megapat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayarımda Everest EWN-721N adlı Wi-Fi adaptör ile internete bağlanıyorum. Aynı yerden telefonum ile Speedtest yaptığımda hız 45 Mbps olurken, bilgisayar üzerinden aynı konumda Speedtest yaptığımda 15 bazen 20 Mbps alıyorum. Modeme çok yakınım aslında. Modem salonda, ben odamdayım ve odam salona en yakın oda. Mesafe çok değil yani, gerçekten az.
Şu anda Everest EWN-721N 150 Mbps Usb Kablosuz Adaptör - Segment Destek bunu kullanıyorum.
Bütçem dahilinde de bu ürünü satın almayı düşünüyorum: TP-LINK TL-WN727N 150 Mbps N Kablosuz WPS USB Adaptör Fiyatı
Teknik detaylardan çok anlamıyorum, ürünler hakkında bilgisi ya da tecrübesi olan arkadaşlarımızdan bilgilendirmelerini bekliyorum.

TP Link ağ ürünlerinde güzel bir marka. Tercih edilebilir. Arada duvar varsa antenli modellere bakmanızı öneririm.

Kablo ile bağlanmak en sağlıklısı kablo ile bağlansanız? Cat5e kablonun metresi 1 TL'den başlıyor.

Kablo ile bağlanmak en sağlıklısı kablo ile bağlansanız? Cat5e kablonun metresi 1 TL'den başlıyor.
Hocam kablo işine ailem hiç sıcak bakmıyor ki... Nereden, nasıl yapılabilir o konuda da bir fikrim yok. Duvarı delemeyiz, duvar kağıdı var. Yerden geçirirsek de kötü duracak... Başka bir alternatifimiz var mı? Keşke olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…