Wi-Fi adaptör tavsiyesi

Rasman

Yoctopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kasanın arkasına falan mı takıyorsunuz. Yani bu tür cihazların antenlerinin etrafı açık olmalı hatta modemin olduğu yeri rahat gören bir yerde konumlandırılmalı. Ben bunun için zamanında 50cm USB 3.0 uzatma kullanarak cihazı kasamın üstüne , her yeri görecek bir konuma koymuştum. Siz de dilerseniz yine 50cm 1metre USB 3.0 uzatma ile bunu deneyebilirsiniz. Ben asla kopma veya gecikme yaşamadım.

Hocam bu model bu fiyata göre çok giriş seviyesi kalıyor. Bence sağlıklı olmaz.

@KafadanKontak Ben kullanıyorum gayet güzel. Ama bu tabii ki profesyonelce bir ürün değil.

Ben bunu 2 yıla yakın kullanıyorum çok memnunum LoL Valorant vb. Oyunlarda çok iyi performans veriyor modeminiz Wi-Fi 6'yı destekliyor ise öneririm.

Bunun Wi-Fi 5 türü Hepsiburada'da vardı kullanmadım ama.

Merhaba,
Bu linkteki ürünü kullanıyorum ama sürekli kesiliyor. Masaüstü kullanıyorum, kablo çekmem zor, bu yüzden Wi-Fi adaptörü önerebilir misiniz?
Anakartım ASUS Prime B650M-R F/P bir ürün önerirseniz sevinirim, iyi günler.
Bunu al.

Ben bunu 2 yıla yakın kullanıyorum çok memnunum LoL Valorant vb. Oyunlarda çok iyi performans veriyor modeminiz Wi-Fi 6'yı destekliyor ise öneririm.

Bunun Wi-Fi 5 türü Hepsiburada'da vardı kullanmadım ama.
Hocam memnun musun bu üründen? Bir de bunun TP-Link Archer TX20U olanı var kopmalar oluyor vs yazmışlarda bende alacağım yakında.

Hocam memnun musun bu üründen? Bir de bunun TP-Link Archer TX20u olanı var kopmalar oluyor vs yazmışlarda bende alacağım yakında.

Evet memnunum 2 yıldan fazladır kullanıyorum modemim bozulunca Telekom TP-Link'i Wi-Fi 6 modem takt. I eski Wi-Fi 4 adaptörle uyumsuz oldular. Sonra bunu aldım çok rahatım ha gene hafif dalgalanmalar oluyor ama çok nadir oda gayet normal. Ayrıca Steam Epic xboxsdan filan oyun indirirken gayet akıcı. Ama modeminiz Wi-Fi 6 ise alın değil ise önermem. Modeminiz Wi-Fi 5 ise bunun Wi-Fi 5 olanını almanızı öneririm.

Evet memnunum 2 yıldan fazladır kullanıyorum modemim bozulunca Telekom TP-Link'i Wi-Fi 6 modem takt. I eski Wi-Fi 4 adaptörle uyumsuz oldular. Sonra bunu aldım çok rahatım ha gene hafif dalgalanmalar oluyor ama çok nadir oda gayet normal. Ayrıca Steam Epic xboxsdan filan oyun indirirken gayet akıcı. Ama modeminiz Wi-Fi 6 ise alın değil ise önermem. Modeminiz Wi-Fi 5 ise bunun Wi-Fi 5 olanını almanızı öneririm.
Modem Wi-Fi 6 değil ama ileriye dönük olsun diye bunu almak iyi olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı