S Samuray849 Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #11 Einstein dedi: Şu an Wi-Fi'ya bağlanabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet bağlanıyor ama internet yok, açık yazıyor hala. Bazen bağlanmıyor adaptörü çıkarıp takmam gerekiyor öyle bağlanıyor.
Einstein dedi: Şu an Wi-Fi'ya bağlanabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet bağlanıyor ama internet yok, açık yazıyor hala. Bazen bağlanmıyor adaptörü çıkarıp takmam gerekiyor öyle bağlanıyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.347 Çözümler 562 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #12 Samuray849 dedi: Evet bağlanıyor ama internet yok, açık yazıyor hala. Bazen bağlanmıyor adaptörü çıkarıp takmam gerekiyor öyle bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... İade edin.
Samuray849 dedi: Evet bağlanıyor ama internet yok, açık yazıyor hala. Bazen bağlanmıyor adaptörü çıkarıp takmam gerekiyor öyle bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... İade edin.
S Samuray849 Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #13 Einstein dedi: İade edin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Önerdiğiniz bir adaptör var mıdır?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.347 Çözümler 562 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #14 Samuray849 dedi: Teşekkürler. Önerdiğiniz bir adaptör var mıdır? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi adaptörü önerisi için yeni konu açmanız daha iyi olur. Ben pek anlamıyorum.
Samuray849 dedi: Teşekkürler. Önerdiğiniz bir adaptör var mıdır? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi adaptörü önerisi için yeni konu açmanız daha iyi olur. Ben pek anlamıyorum.