KlaTe Femtopat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #1 Masaüstü bilgisayarım var Wi-Fi adaptörü de vardı onu taktım ama 19.00-00.00 arası çalışmıyor. Harici saatler de çalışıyor nasıl düzeltebilirim?
Masaüstü bilgisayarım var Wi-Fi adaptörü de vardı onu taktım ama 19.00-00.00 arası çalışmıyor. Harici saatler de çalışıyor nasıl düzeltebilirim?
vybron Picopat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 58 Çözümler 1 Yer Batı Avrupa Daha fazla Sistem Özellikleri Intel(R) Core(TM) i5-10400F CPU @ 2.90GHz (12 CPUs) NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB VRAM 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2023 #2 KlaTe dedi: Masaüstü bilgisayarım var Wi-Fi adaptörü de vardı onu taktım ama 19.00-00.00 arası çalışmıyor. Harici saatler de çalışıyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Gece modu açık olabilir mi? Bizim modemin ve Wi-Fi yükselticisinin uygulamasında da var bu özellik. Çoğu modemde falan var yani.
KlaTe dedi: Masaüstü bilgisayarım var Wi-Fi adaptörü de vardı onu taktım ama 19.00-00.00 arası çalışmıyor. Harici saatler de çalışıyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Gece modu açık olabilir mi? Bizim modemin ve Wi-Fi yükselticisinin uygulamasında da var bu özellik. Çoğu modemde falan var yani.
KlaTe Femtopat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #3 vybron dedi: Gece modu açık olabilir mi? Bizim modemin ve Wi-Fi yükselticisinin uygulamasında da var bu özellik. Çoğu modemde falan var yani. Genişletmek için tıkla... Nasıl kapatılıyor.
vybron dedi: Gece modu açık olabilir mi? Bizim modemin ve Wi-Fi yükselticisinin uygulamasında da var bu özellik. Çoğu modemde falan var yani. Genişletmek için tıkla... Nasıl kapatılıyor.
vybron Picopat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 58 Çözümler 1 Yer Batı Avrupa Daha fazla Sistem Özellikleri Intel(R) Core(TM) i5-10400F CPU @ 2.90GHz (12 CPUs) NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB VRAM 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2023 #4 KlaTe dedi: Nasıl kapatılıyor. Genişletmek için tıkla... Markayı Google'da arat yönetici paneline giriş yap ve kapat.
KlaTe dedi: Nasıl kapatılıyor. Genişletmek için tıkla... Markayı Google'da arat yönetici paneline giriş yap ve kapat.