Wi-Fi adaptörü alınır mı?

Rahatsız ediyorsa tabi ki Wifi Adaptor alınır ama modem Pc'ye uzaksa, Ethernet'i aratır Wifi. Çok rahatsız etmiyorsa bence kablodan vazgecmeyin.

Şu an Ethernet kullanıyorum ve görüntü olarak pek güzel durmuyor o yüzden Wi-Fi adaptörü alasım var sizce mantıklı mı? Ethernet'i aratır mı?
Bütçe belli değil sadece alınır mı diye sormak için açtım konuyu.
Şahsen iki bilgisayarıda ethernet ile çatıdan geçirerek taktım. Yüksek metre aldımki tam yetsin ve komple çatıda olduğu için yoluma engel değil. Kapı kenarına sıkıştırarakta aşağı ve kasaya doğru zemin kenarından gidiyor. Görüntü olarak daha az kötü duruyor böylece.

Peki asıl konuya gelirsek: Antensiz alırsanız duvarlar çok fazla baş belası olduğu söyleniyor. Antenli alsanız bile kusursuz stabilite verdiğiniz paraya ve modeme göre değişecektir. %100 hızı sağlıyor zaten güzel çektiği sürece, sadece ping ve istikrar olarak hep başarasız olurlar.
İnternet 10Mb/s ise 7-10 arasında git gel yapar. Ping 30 ise 50-70 arasında git gel yapar misali.

Şahsen iki bilgisayarıda Ethernet ile çatıdan geçirerek taktım. Yüksek metre aldımki tam yetsin ve komple çatıda olduğu için yoluma engel değil. Kapı kenarına sıkıştırarakta aşağı ve kasaya doğru zemin kenarından gidiyor. Görüntü olarak daha az kötü duruyor böylece.

Peki asıl konuya gelirsek: Antensiz alırsanız duvarlar çok fazla baş belası olduğu söyleniyor. Antenli alsanız bile kusursuz stabilite verdiğiniz paraya ve modeme göre değişecektir. %100 hızı sağlıyor zaten güzel çektiği sürece, sadece ping ve istikrar olarak hep başarasız olurlar.
İnternet 10Mb/s ise 7-10 arasında git gel yapar. Ping 30 ise 50-70 arasında git gel yapar misali.

O zaman Ethernet'le devam gibi :)

Şu an Ethernet kullanıyorum ve görüntü olarak pek güzel durmuyor o yüzden Wi-Fi adaptörü alasım var sizce mantıklı mı? Ethernet'i aratır mı?

Wi-Fi 7 olan adaptörleri alırsanız Ethernet aratmaz.

PC'ler de kendimi bildim bileli hep Wi-Fi adaptatörü kullandım Online oyunlarda bile sıkıntı yaşamıyorum arada bir oda ve koridor var kablo hem görüntü açısından hem de uğraşmak istemediğim için geçici olarak adaptör almıştım hala da adaptör ile devam ediyorum kablo çekmeyi de düşünmüyorum.

Benim durumumda da, sizin gibi ben de almayı düşünüyorum. Kablonun ortalıkta gezmesi rahatsız edici.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı