Wi-Fi adaptörü alınırken nelere dikkat edilmeli?

sep33

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi Wi-Fi adaptör arayışındayım ama bu konu hakkında en ufak bir bilgim bile yok. Neye göre almalıyım ve herhangi bir öneriniz var mıdır?

Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi Wi-Fi adaptör arayışındayım ama bu konu hakkında en ufak bir bilgim bile yok. Neye göre almalıyım ve herhangi bir öneriniz var mıdır?

Wi-Fi 5 arıyorsan hocam bundan iyisini görmedim ben şu an aldık sıkıntısız gidiyor.

hepsiburadada kingboss ac1200 mbpslik adaptör var o da iyidir bende kullanıyorum.

Hocam affınıza sığınarak sormak istiyorum bu konu hakkında hiçbir bilgim olmadığı içi Wi-Fi 5 nedir?

Hocam affınıza sığınarak sormak istiyorum bu konu hakkında hiçbir bilgim olmadığı içi Wi-Fi 5 nedir?

Hocam boş verin siz direk bu ürünü alın rahatça tak çalıştır kullanın şu an kullanıyorum 110Mbps hız rahat alıyorum kopma vs sorunlarda yok.

Wi-Fi alliance tarafından Wi-Fi 6 olarak pazarlanan ıeee 802.11ax, mevcut nesil Wi-Fi spesifikasyon standardı ve Wi-Fi 5'in halefidir. 802.11ax standardı, 802.11 kullanımı için mevcut olduklarında, 1 ile 6 GHz arasındaki tüm ısm bantlarında çalışacak şekilde tasarlanmıştır.

bir wifi standardı. wifi 5-6-6e gibi standartlar var bu standartlarda yeni antenler, yeni bant aralıkları ortaya çıkıyor. O sayede daha stabil ve hızlı veri akışı gerçekleşiyor.

Hocam boş verin siz direk bu ürünü alın rahatça tak çalıştır kullanın şu an kullanıyorum 110Mbps hız rahat alıyorum kopma vs sorunlarda yok.

Tamamdır hocam bende aynı adaptörü görmüştüm birkaç yerde. Teşekkür ederim önerileriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…