Wi-Fi adaptörü bağlantı ve anlamsız ping sorunu

huzeyfe cilbiz

Femtopat
Daha fazla  
Kullandığım model TP-Link TL-WN725n. Birkaç gün önce aldım bu modeli. İnternette ve sayfalarda gezinirken hiçbir sıkıntı yaşamıyorum YouTube'den video izliyorum yine sıkıntı yaşamıyorum ama oyuna girince (Valorant) pingim 400-500'lerden başlıyor girdiğim gibi sonra pingimi göremiyorum 1K üzerine çıkıyor sanırım haliyle hareket edemiyorum bırakın hareket etmeyi oyundan Alt Tab ile çıkıyorum nedir bunun nedeni bir yardım edebilir misiniz?
Not: Kendi telefonumdan mobil veri paylaşınca hotspotla beraber böyle bir sıkıntı yaşamıyorum.

Kullandığım model TP-Link TL-WN725n. Birkaç gün önce aldım bu modeli. İnternette ve sayfalarda gezinirken hiçbir sıkıntı yaşamıyorum YouTube'den video izliyorum yine sıkıntı yaşamıyorum ama oyuna girince (Valorant) pingim 400-500'lerden başlıyor girdiğim gibi sonra pingimi göremiyorum 1K üzerine çıkıyor sanırım haliyle hareket edemiyorum bırakın hareket etmeyi oyundan Alt Tab ile çıkıyorum nedir bunun nedeni bir yardım edebilir misiniz?
Not: Kendi telefonumdan mobil veri paylaşınca hotspotla beraber böyle bir sıkıntı yaşamıyorum.
Modeme ne kadar uzaklıkta kullanıyorsunuz?

Modemle aramızda 10-12 metre var en fazla. Kapı var bir de ama bağlantı da bir sorunum yok Full diş çekiyor ki film izlerken de sıkıntı yaşamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı