Wi-Fi adaptörü ile dağılan internet Mi Stick TV'yi besleyebilir mi?

Tufan Yüksel

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen™M5 5500 Soket AM4 4.2 GHz 19MB 65W 7nm İşlemci.

GIGABYTE B450M K 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI ATX anakart.

Crucial 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL22 1.2V PC Dual Kit Ram

Crucial 500GB P3 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD (3500MB Okuma / 1900MB Yazma)

EVGA GeForce GTX 1660 SUPER SC ULTRA GAMING 6GB GDDR6 192Bit Nvidia Ekran Kartı.
Merhaba, odamda TV üzerinden maç izliyorum fakat bulunduğumuz ilçede evimiz küçük. Odam da küçük bir de sigara kullanıyorum. Maç izlerken benim için sorun oluyor. Evi yeni boyatttık ve ben balkonda maç izlemek istiyorum. Bunun için Mi Stick TV almaya niyetlendim. Nasıl olacak diye sorarsanız monitörüm var, onu masaya uzatma kablo yardımıyla çalıştıracağım. Mi Stick TV'yide uzatma yardımıyla aynı şekilde keza çalıştıracağım. Sormak istediğim şey bu ikisinin çalışıp çalışmayacağı ile ilgili değil. Tam olarak biliyorsunuz Mi Stick TV'lerin Wi-Fi özelliği var. Wi-Fi yordamıyla film, dizi, oyun, internet kullanabiliyorsunuz. Ben maç izlemek için internet özelliğini kullanacağım ama kullanmak için keza internet hızı gereklidir. Benim internetim odamda bulunuyor ve uzak sayılır balkona. 16 mbps hızı var. Yetmeyeceği için Wi-Fi adaptör almak istiyorum. Wi-Fi adaptör,(monitör, Mi Stick)'de çalışır mı? Monitörde USB girişi var. Mi Stick TV'de de olması gerekiyor diye biliyorum. Sormak istediğim şey; Bu yöntemler yoluyla Wi-Fi adaptör monitör veya Mi Stick TV ile kullanılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mi Stick'i zaten Hdmi portuna takıyorsun direk. Güçlendirici yerine yeterli uzunlukta kablo ve en ucuz, en dandik router çok daha iyi olur wifi güçlendiriciden. Hemde o bölge için kalıcı bir çözüm yapmış olursun.

Ben bilmiyorum sabahtan beri araştırdım ama bana uygun gelecek olan Wi-Fi adaptör gibi geldi sizce kullanılabilir mi beni bilgilendirebilir misiniz?

Ben bilmiyorum sabahtan beri araştırdım ama bana uygun gelecek olan Wi-Fi adaptör gibi geldi sizce kullanılabilir mi beni bilgilendirebilir misiniz?

Bilginiz varsa bana da paylaşabilirmisniz yani.

Bilginiz varsa bana da paylaşabilirmisniz yani.
Menzil genişleticiler hız düşürür, ping yapar. Sen alıpta hiç çekmeyen balkona koyarsan yine çekmez. İnternetin iyi çektiği, en uzak noktaya koyacaksın ki ordan tekrar yaysın interneti. Wifi ihtiyacın olan yere kablo çekip bir router koymak daha sağlıklı mümkünse. İnternet kablodan kayıpsız gelir, 16 mbps'i kayıpsız tekrar dağıtırsın. Olmaz diyorsan elektrik tesisatın iyiyse powerline adaptör bakabilirsin, ama bir balkon projesine pahalı kaçabilir. Veya modemin çok kötü olduğundan çekim alanının az olduğunu düşünüyorsan modem değiştir. Tplink Vr300 iyi modem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…