Wi-Fi adaptörü internete bağlanmıyor

Batuhan Şener

Hectopat
Daha fazla  
Bu sabah satın aldığım TP-Link AC750 range extender aracılığı ile internete mobil cihazımdan bağlanabiliyorum. Fakat masaüstü bilgisayarım ile denediğimde "verifiying, connecting" ibarelerini görüyorum ve ardından "en son kullandığınızdan beri bazı şeyler değişti, lütfen şifre giriniz" uyarısını alıyorum. Extender ile modemin ssıd ve şifreleri (2.4 - 5 GHz) aynı. Extender'ı çıkartıp modeme bağlanmaya çalıştığımda bilgisayar bağlanıyor. Bilgisayarı kapatıp, araya extenderı koyup yeniden başlattığımda ise dediğim ve resimlerde belirrtiğim hatayı alıyorum.
Wi-Fi adaptörümde herhangi bir sıkıntı yok, bilgisayar yakınında telefondan hotspot açtığımda bağlanıyor ve en son sürüme bu sabah güncelledim. Range extender'a ise telefonum ve laptopum bağlı, teşhis edebildiğim herhangi bir sorun yok. Masaüstümdeki Wi-Fi adaptörü ise TP-Link wn781.
Untitled.png
Untitled2.png
Untitled3.png

Extender'ı resetleyip yeniden kurduğumda başarı ile bağlantı yapabildim. Konu kilit.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı