Wi-Fi adaptörü kullanılır mı?

muratdrk0

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar masaüstü bilgisayar için Wi-Fi adaptörü kullananlar var mı aranızda? Çok ping giriyor mu? Evimde internet olmadığı için telefonu bilgisayara bağlayıp işimi hallediyorum. Uğraştırdığı için Wi-Fi adaptörü kullanmak istiyorum tavsiye eder misiniz?

Kullanmış biri olarak; Evet tavsiye ederim. Öyle sanıldığı kadar ping çıkarma gibi durumları yok. Ancak kalitelisini almalısınız. Dandik aldığınız zaman ping ve yavaş bağlantı gibi sorunlarla karşılaşma olasılığınız artacaktır. Eğer modem uzakta bir yerde ise antenli adaptör tercih edebilirsiniz.

Modem yok internet bağlantım olmadığı için telefonu bağlıyorum bilgisayara. Peki önerdiğin adaptör var mı?

Hocam yeğenim bunu kullanıyordu sıkıntı yaşadığını pek duymadım ama incelemelerine bakmak lazım detaylı kullanıcı yorumlarına.

Teşekkür ederim bakacağım.

Modem yok internet bağlantım olmadığı için telefonu bağlıyorum bilgisayara. Peki önerdiğin adaptör var mı?

Teşekkür ederim bakacağım.

Kusura bakmayın bende PC' de adaptör olmadığı için telefonu Wi-Fi' a bağlayıp öyle bilgisayara veriyorsunuz sandım. Arkadaşın önerdiği adaptör biraz pahalı. Para konusunda sıkıntı yoksa onu alabilirsin bende birkaç tane önereyim:

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…