Wi-Fi adaptörü mantıklı mı?

PC ile modem arasında 16 Cm'lik bir duvar var, onun dışında neredeyse yan yana sayılirlar. 1000 liraya kaliteli bir adaptör almayı düşünüyorum çok bir fark yaşar mıyım ki?

PC ile modem arasında 16 Cm'lik bir duvar var, onun dışında neredeyse yan yana sayılirlar. 1000 liraya kaliteli bir adaptör almayı düşünüyorum çok bir fark yaşar mıyım ki?

Hocam bence 1 metre gibi bir uzaklik icin o fiyatlari vermeyin. En garantisinden 2 veya 3 metrelik Ugreen marka Ethernet kablosu bakabilirsiniz. Hem pinginiz daha dusuk ve sabit olur hem de Bluetooth ile cakismaz. Arkadasimda kablosuz alici var fakat BT acinca cok berbat oluyor.

Kablo kullanma imkanım olmadığından bu soruyu soruyorum zaten, Bluetooth'ta kullanmıyorum.

Kablo kullanma imkanım olmadığından bu soruyu soruyorum zaten, Bluetooth'ta kullanmıyorum.

Hocam duvar haricinde bir şeyden bahsetmemissiniz . Cok yuksek hizda internetiniz yoksa ve PvP oyun oynamiyorsaniz 1000TL vermeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…