Yktlms Femtopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar mümkünse 50 TL'yi geçmesin. Bilgisayar ile modem arasında 6 metre ve 1 duvar var. Önerilerinizini bekliyorum.
Arkadaşlar mümkünse 50 TL'yi geçmesin. Bilgisayar ile modem arasında 6 metre ve 1 duvar var. Önerilerinizini bekliyorum.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 24 Ekim 2020 #2 TP-Link WN823N alma da ne alırsan al. Bununla uğraştığım kadar hiç bir şeyler uğraşmadım.
K Kkamberr Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #3 Hocam 20 TL aşıyor ama kendim kullanıyorum çok memnunum. TP-Link Kablosuz Menzil Genişletici - GittiGidiyor TP-Link Kablosuz Menzil Genişletici seçenekleri GittiGidiyor'da! İndirimli fiyatlarla menzil genişletici kategorimizde sizleri bekliyor. www.gittigidiyor.com
Hocam 20 TL aşıyor ama kendim kullanıyorum çok memnunum. TP-Link Kablosuz Menzil Genişletici - GittiGidiyor TP-Link Kablosuz Menzil Genişletici seçenekleri GittiGidiyor'da! İndirimli fiyatlarla menzil genişletici kategorimizde sizleri bekliyor. www.gittigidiyor.com
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 24 Ekim 2020 #4 Kablolu kullanman en iyisi. İmkanın varsa tabii.
K Kkamberr Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #5 Hoaxer dedi: TP-Link WN823N alma da ne alırsan al. Bununla uğraştığım kadae hiçbir şeyler uğraşmadım. Genişletmek için tıkla... Neden hocam?
Hoaxer dedi: TP-Link WN823N alma da ne alırsan al. Bununla uğraştığım kadae hiçbir şeyler uğraşmadım. Genişletmek için tıkla... Neden hocam?
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 24 Ekim 2020 #6 Kkamberr dedi: Neden hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam sürekli kopuyor, bazen hiç bağlanmıyor bile. Kaç tane sürücü denedim hepsi aynı. USB portlarına tak-çıkar yapmaktan portlar yıprandı artık.
Kkamberr dedi: Neden hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam sürekli kopuyor, bazen hiç bağlanmıyor bile. Kaç tane sürücü denedim hepsi aynı. USB portlarına tak-çıkar yapmaktan portlar yıprandı artık.
K Kkamberr Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #7 Hoaxer dedi: Hocam sürekli kopuyor, bazen hiç bağlanmıyor bile. Kaç tane sürücü denedim hepsi aynı. USB portlarına tak-çıkar yapmaktan portlar yıprandı artık. Genişletmek için tıkla... Ben attığım linktekini kullanıyorum ve hiç sorunla karşılaşmadım.
Hoaxer dedi: Hocam sürekli kopuyor, bazen hiç bağlanmıyor bile. Kaç tane sürücü denedim hepsi aynı. USB portlarına tak-çıkar yapmaktan portlar yıprandı artık. Genişletmek için tıkla... Ben attığım linktekini kullanıyorum ve hiç sorunla karşılaşmadım.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 24 Ekim 2020 #8 Kkamberr dedi: Ben attığım linktekini kullanıyorum ve hiç sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Şans işi. Ama ben internette de sorunlar okumuştum kullandığım modelle alakalı.
Kkamberr dedi: Ben attığım linktekini kullanıyorum ve hiç sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Şans işi. Ama ben internette de sorunlar okumuştum kullandığım modelle alakalı.
Yktlms Femtopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #9 Hoaxer dedi: Kablolu kullanman en iyisi. İmkanın varsa tabii. Genişletmek için tıkla... Maalesef modem çok uzak.
Hoaxer dedi: Kablolu kullanman en iyisi. İmkanın varsa tabii. Genişletmek için tıkla... Maalesef modem çok uzak.
Feneafe Femtopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #10 Kkamberr dedi: Hocam 20 TL aşıyor ama kendim kullanıyorum çok memnunum. TP-Link Kablosuz Menzil Genişletici - GittiGidiyor TP-Link Kablosuz Menzil Genişletici seçenekleri GittiGidiyor'da! İndirimli fiyatlarla menzil genişletici kategorimizde sizleri bekliyor. www.gittigidiyor.com Genişletmek için tıkla... Merhaba bu üründen alacağım. Birkaç şey sormak istiyorum. çok kesilme oluyor mu? Ve sürücüsü kolay mı kuruluyor?
Kkamberr dedi: Hocam 20 TL aşıyor ama kendim kullanıyorum çok memnunum. TP-Link Kablosuz Menzil Genişletici - GittiGidiyor TP-Link Kablosuz Menzil Genişletici seçenekleri GittiGidiyor'da! İndirimli fiyatlarla menzil genişletici kategorimizde sizleri bekliyor. www.gittigidiyor.com Genişletmek için tıkla... Merhaba bu üründen alacağım. Birkaç şey sormak istiyorum. çok kesilme oluyor mu? Ve sürücüsü kolay mı kuruluyor?