DDE Picopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 68 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #11 berkkan.k dedi: Kutu içerisinden driver DVD'si çıkıyor. Ben DVD içindeki dosyaları çıkarıp ZIP halinde Google Drive'a upload ettim. Buyurun hocam. Wifi_Driver.zip drive.google.com Bu da VirusTotal sonucu: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Bende DVD çıkmadı. @Berkkan. K hocam Linux içindeki dosyaları nasıl kurabilirim bir bilginiz var mı? Son düzenleme: 31 Ağustos 2024
berkkan.k dedi: Kutu içerisinden driver DVD'si çıkıyor. Ben DVD içindeki dosyaları çıkarıp ZIP halinde Google Drive'a upload ettim. Buyurun hocam. Wifi_Driver.zip drive.google.com Bu da VirusTotal sonucu: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Bende DVD çıkmadı. @Berkkan. K hocam Linux içindeki dosyaları nasıl kurabilirim bir bilginiz var mı?
berkkan.k Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 571 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #12 DDE dedi: Bende DVD çıkmadı. @Berkkan. K hocam Linux içindeki dosyaları nasıl kurabilirim bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Dosya içinde kurulum notları yazıyordur. Ben github'dan yapmıştım kurulumu ordan daha kolay yaparsınız. Github Linki
DDE dedi: Bende DVD çıkmadı. @Berkkan. K hocam Linux içindeki dosyaları nasıl kurabilirim bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Dosya içinde kurulum notları yazıyordur. Ben github'dan yapmıştım kurulumu ordan daha kolay yaparsınız. Github Linki
EkmekarasıSalam Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.705 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Technopatta insanlara yardım etmek 1 Eylül 2024 #13 DDE dedi: Siber güvenlik için packet injection ve monitör mode destekleyen çok pahalı olmayan Wi-Fi adaptör önerir misiniz? Magbox USB stick nasıldır ve bu iki özelliği destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... EVEREST EWA300 300MBPS KABLOSUZ USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da EVEREST EWA300 300MBPS KABLOSUZ USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Hocam ben bunu kullanıyorum 300Mbps hızı var. Oyunlarda performansı fena değil F/P
DDE dedi: Siber güvenlik için packet injection ve monitör mode destekleyen çok pahalı olmayan Wi-Fi adaptör önerir misiniz? Magbox USB stick nasıldır ve bu iki özelliği destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... EVEREST EWA300 300MBPS KABLOSUZ USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da EVEREST EWA300 300MBPS KABLOSUZ USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Hocam ben bunu kullanıyorum 300Mbps hızı var. Oyunlarda performansı fena değil F/P