Wi-Fi adaptörü önerisi

Koboyoki

Zeptopat
Daha fazla  
Ethernet bağlayamıyorum ablamın odasinda internet. USB Wi-Fi adaptörü öneririr misiniz? Böyle güçlü bir şey lazım veya farklı şeyler de duymustum prize takıyorsun Ethernet'i ona takıyorsun falan. Öneriniz var mı ne yapmalıyım?

O dediğin şey router. USB Wi-Fi önermem stabil değil, USB ısınınca hız düşüyor. Router ise ben Huawei BE3600 kullanıyorum mennunum fiyat performans ve 4 anteni olduğu için çok iyi çekiyor ve tek işlevi bu değil başka modları da var.

Router alıp ona OpenWrt kurup onu kablosuz olarak modeme bağlayıp o şekilde interneti kablolu gibi kullanabilirsin ama evindeki modeminde iyi olması lazım modeminin modeli nedir altında ya da arkasında yazar.

Router alıp ona OpenWrt kurup onu kablosuz olarak modeme bağlayıp o şekilde interneti kablolu gibi kullanabilirsin ama evindeki modeminde iyi olması lazım modeminin modeli nedir altında ya da arkasında yazar.

Turkcell'in modemine kuruluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…