Vetech Dual Band USB 3.0 adaptör kablosuz Wi-Fi alıcı AC1200 Mbps internet adaptörü hazır sistem kasama takıp kullanmak istiyorum. İnternet olmayan bir kasada iş görür mü? Yani kısaca Wi-Fi'siz kasada Wi-Fi görüp internete bağlanmama olanak sağlar mı?
Vetech Dual Band USB 3.0 adaptör kablosuz Wi-Fi alıcı AC1200 Mbps internet adaptörü hazır sistem kasama takıp kullanmak istiyorum. İnternet olmayan bir kasada iş görür mü? Yani kısaca Wi-Fi'siz kasada Wi-Fi görüp internete bağlanmama olanak sağlar mı?
Bunu tavsiye ederim hocam. Direkt tak çalıştır. Ben de Wi-fi olmayan bir kasa için kullanmıştım. Ayrıca eğer kasanız çok dipte aşağılarda falan kalıyorsa 1 metre kadar USB 3.0 uzatma kablosu ile bu alıcıyı daha orta bir yere yani önünde engel olmayan daha açık bir alana koyarsanız daha fazla performans alırsınız.
Vetech Dual band USB 3.0 adaptör kablosuz Wi-Fi alıcı AC1200 Mbps internet adaptörü hazır sistem kasama takıp kullanmak istiyorum. İnternet olmayan bir kasada iş görür mü? Yani kısaca Wi-Fi'siz kasada Wi-Fi görüp internete bağlanmama olanak sağlar mı?
TrkTech Çift Antenli AX1800 Mbps Wifi6 Çift Antenli Yüksek Kazançlı Kablosuz USB Adaptörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Hocam kabloyla 6 ping alırken bununla 15-25 arası ping alıyordum maksimum Valorant oynarken. Gayet güzel çalışıyor. Özellikle 5ghz olması da avantaj, ama dediğim gibi her şey güzel çeken bir yere konumlandırmakla alakalı. O nedenle uzatma kablosu önerdim gerekirse diye. USB 2.0 portuna da takmayın. 3.0 portuna taktığınızdan emin olun.
Dİlerseniz bant genişliği daha fazla olan modeller de mevcut.
Hocam kabloyla 6 ping alırken bununla 5-25 arası ping alıyordum maksimum Valorant oynarken. Gayet güzel çalışıyor. Özellikle 5ghz olması da avantaj, ama dediğim gibi her şey güzel çeken bir yere konumlandırmakla alakalı. O nedenle uzatma kablosu önerdim gerekirse diye. USB 2.0 portuna da takmayın. 3.0 portuna taktığınızdan emin olun.