"Wi-Fi ağı bulunamadı" Hatası

Makaleler
115
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Hatayı ilk defa bugün aldım. Tethering ile bağlanabiliyorum fakat Wi-Fi ile bağlanamıyorum. Windows lisans süreniz bitiyor diye bir uyarı aldım sizce alakası var mıdır? Yoksa ikisi tesadüf mü denk gelmiş? Sorun Wi-Fi adaptöründe midir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Çözüm ya PC'yi sıfırlamak ya da
Netsh winsock reset.
Netsh int IP reset
İpconfig /relase.
İpconfig /renew.
İpconfig /flushdns.
Şu kodları sırasıyla yazmak bende böyle çözüldü.

Netsh winsock reset.
Netsh int IP reset
İpconfig /relase.
İpconfig /renew.
İpconfig /flushdns.
PC sıfırlamaktan kastınız format mı? Bir de bu komutları CMD yerine mi yazacağım?

PC sıfırlamaktan kastınız format mı? Bir de bu komutları CMD yerine mi yazacağım?

Evet CMD yönetici olarak çalıştırıp yazınız. Sıfırlamaktan kastımda windows'un kendi özelliği olan sıfırlama.

Ağ sıfırlama işe yaramadı.

Ya siz onu boşverin sadece kodları yazın sırasıyla. Sıfırlama kastımıda anlamadın sıfırla derken Windows'u kendi özelliği ile formatla anlamında dedim

Netsh winsock reset.
Netsh int IP reset
İpconfig /relase.
İpconfig /renew.
İpconfig /flushdns.
Bu kodları İ ile mi I ile mi yazacağım?
Yazdım ancak düzelmedi.
Modemde bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Tethering ile bağlanabiliyorum. Wireless adaptörü veya sistemde bir sorun olduğunu düşünüyorum. Ama hala bulamıyorum.

PCI\VEN_1814&DEV_0301&SUBSYS_25611814&REV_00
PCI\VEN_1814&DEV_0301&SUBSYS_25611814
PCI\VEN_1814&DEV_0301&CC_028000
PCI\VEN_1814&DEV_0301&CC_0280

2.06.2010 sürüm tarihi 3.0.9.1 mevcut sürüm.

Son düzenleme:
PC'niz çok ısınıyor olabilir mi ? Bilgisayar çok ısınınca Wi-Fi devre dışı kalıyor olabilir.

PC'niz çok ısınıyor olabilir mi ? Bilgisayar çok ısınınca Wi-Fi devre dışı kalıyor olabilir.
Hayır. Eski kasam berbat bir kasaydı onda sorun çıkmıyordu. Şuan kullandığım kasada 7 tane fan var ve hava akışı iyi bir kasa.

Wİreless Adaptörünüzde sıkıntı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…