Wi-Fi ağı güçlü modem tavsiyesi

Snuk

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

3+1 evde yaşıyorum ve şu an TTNET'in verdiği modem arka odalarda tek çubuk çekiyor. Modemin bir yan odasına geçince 4/5 oranda çekiyor. Anlayacağınız üzere 1 duvar ya da 1 kapıya tek çubuk kaybediyoruz.

Yeni modem almayı düşünüyorum, mümkünse arka odalarda bile Full çeksin. Modemin yerini değiştiremiyorum. En arka odaya kadar yaklaşık 7 metre ve 2 tane duvar var.

Max 750TL bütçeye VDSL modem önerebilecek birisi var mı? Elektronik sitelerinden bakıyorum ama modem konusunda pek bir bilgim yok. Tavsiyelerinize açığım. Şimdiden zaman ayıran herkese teşekkürler.

Modem yerine router almanız daha mantıklı. Tek modem ile tek merkezden yayın yapmak yerine bir modem ve bir router ile yayın noktasını ikiye çıkarırsanız daha geniş kapsama alanı elde edersiniz. 802.11ac Router modellerine bakabilirsiniz.

Tek modem ile sinyal kaybı yine olur. Modemi router veya range extender gibi bir cihazla desteklerseniz daha uygun bir çözüm olur. Tplink veya Asus markalarının bu cihazlarını araştırın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…