Wi-Fi Aktifken Upload Yapamama Sorunu

Makaleler
1
Yer
izmir
Vodafone telefonsuz internet kullanıyorum 16 Mbps hızında diye aldık. Tamam doğru ama upload hızı 0.80! Buna da tamam idare ederiz diyorum Wi-Fi aktif ettiğim zaman hiçbir şekilde Upload alamıyorum. Test yaptığımda hata veriyor, oyuna girdiğimde ping 2600-2800'de geziyor. Sosyal medya açılmıyor bile. Ethernet ile bağlayınca da aynı fakat modem ayarına girip WLAN bağlantısını kapatıp sadece ethernet ile bağlantıyı açınca her şey düzeliyor. Pingim 30-40'a düşüyor upload testinde 0.80 verim alabiliyorum. Nesi var bunun anlayan var mı? Niye WiFi açamıyoruz? Evde sadece ben kullanmıyorum telefondan, laptoptan bağlanıp kullanmak istiyoruz hiçbir yolla Wifi açıkken internete erişim mümkün olmuyor. ADSL'de sorun var sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wi-Fi ile bağlanılan cihaz sürekli yedekleme yapıyor olabilir. Google Fotoğraflar, One Drive, Yandex.Disk gibi uygulamaları kullanıyorsanız kontrol edin, otomatik yedekleme varsa kapatın.
Ayrıca modem arayüzünden Wi-Fi kanalını da değiştirin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı