Knk ben şimdi bir süre wi-fi kullandim 50 60 mbps interneti geçemedim fakat ethernet kabloya geçince 90 95 mbps aldim. Eğer upload ile uğraşıyorsan (sosyal medyaya içerik üretmek vs.) Ethernet kablosu olursa daha iyi olur.
Kanka ben şimdi bir süre Wi-Fi kullandim 50 60 Mbps interneti geçemedim fakat Ethernet kabloya geçince 90 95 Mbps aldim. Eğer upload ile uğraşıyorsan (sosyal medyaya içerik üretmek vs.) Ethernet kablosu olursa daha iyi olur.
Modeme olan uzaklığın belirler. Modeme yakınsan Wİ-Fi alabilirsin. Ama tavsiyem Ethernet olur. Oyun için ethernet daha iyi olur ping sorunundan dolayı.
Eğer ping sorunun olmazsa bir de kabloyu çekmek istemiyorsan wi-fi kullanabilirsin.
Ama ethernetle daha fazla mbps alirsin mesela bir gün oyun aldin oyunu yuklicen bi 30 40 mbps ile indirmek var bir de 80 90 mbps ile indirmek var
Eğer ping sorunun olmazsa bir de kabloyu çekmek istemiyorsan Wi-Fi kullanabilirsin.
Ama Ethernet'le daha fazla Mbps alirsin mesela bir gün oyun aldin oyunu yuklicen bir 30 40 Mbps ile indirmek var bir de 80 90 Mbps ile indirmek var.
Eğer ping sorunun olmazsa bir de kabloyu çekmek istemiyorsan Wi-Fi kullanabilirsin.
Ama Ethernet'le daha fazla Mbps alirsin mesela bir gün oyun aldin oyunu yuklicen bir 30 40 Mbps ile indirmek var bir de 80 90 Mbps ile indirmek var.