Wi-Fi AR9565 macOS Uyumu

Typhon

Hectopat
Daha fazla  
Geçenlerde bir şey sormuştum, Qualcom Atheros destekliyor mu diye. O benim Windows'taki Wi-Fi driverımdı. Rastgele kurmuştum onu, normalde Windows 8.1 ile driver geliyordu Wi-Fi ama gelmemişti bende. Bir 10 tane falan deneyerek bulmuştum. Geçenlerde Airmon Network'lere bakarken bir şey fark ettim. Wireless kartım otomatik olarak kurulu gelmişti, ve wireless kartım: Atheros AR9565 olarak gözüküyordu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda AR9565'i çalıştırıyor adam. Şimdi sorularım şunlar.
  1. Videodaki işlem çalışır mı?
  2. Ayrıca modelim AR9565 mi yoksa Qualcomm Atheros AR956X mi?
Dediğim gibi kendim elle birsürü driver kurarak bulmuştum. Birazdan Windows'a geçiş yapıp Wi-Fi driverımı kaldırıp AR9565 kurmayı deneyeceğim.

Linux'ta AR9565 gözüküyor.

Yalnız başka bir şey daha keşfettim. 9565 Windows'ta yok..

Son düzenleyen: Moderatör:
Pekala deneyeceğim.
i5 6200u
intel hd graphics 515
nvidia geforce 930m
bunlar skylake mi oluyor ?

Birşey daha soracağım. Bilgisayarımda linux mint ve windows var. Bunların yanına 300 gb lık yere kurabilirmiyim? (Tek hdd 3 bölüm) Yoksa hepsini silip ilk önce mac'imi kurmam gerekiyordu
(İnşallah öyle değildir..)

Ya birşey daha soracağım.Benim hdd mbr mi gpt mi bilmiyorum ben. Şöyle diyim ilk aldığımda windows 10 vardı recovery falan vardı hdd de bide boot kilitliydi. Ben sildim herşeyi windows 8.1 kurdum, sonra bide linux mint kurdum. Uefi boot oluyor.Loader grub.

He birşey daha söyleyeceğim. Windows 7 kurulmuyor bilgisayara. Yani şöyle diyim, all in one isom var. Fakat işletim sistemlerini görmüyor(Windows 7 home basic-homepremium-professional-ultimate falan seçilen yerde onlar görünmüyor işte.)
Sonra uefi windows 7 indirdim, bu sefer görüldüler. Windows 8 gibi kurulmaya başladı. İşte orada fare falan çalışıyordu, ardından windows 7 halinde devam etti fakat fare çalışmamaya başladı. Format tamamlandığındada çalışmadı.Bunun ardından 8.1 kurdum

bunlar skylake mi oluyor ?
Evet.

Birşey daha soracağım. Bilgisayarımda linux mint ve windows var. Bunların yanına 300 gb lık yere kurabilirmiyim? (Tek hdd 3 bölüm) Yoksa hepsini silip ilk önce mac'imi kurmam gerekiyordu
(İnşallah öyle değildir..)
Eğer saatlerini harcamak istemiyorsan, Mac-> Win-> Linux kurarsın.
[Rehber] UEFI El Capitan, Windows 10 ve Ubuntu Kurulumu

Ya birşey daha soracağım.Benim hdd mbr mi gpt mi bilmiyorum ben. Şöyle diyim ilk aldığımda windows 10 vardı recovery falan vardı hdd de bide boot kilitliydi. Ben sildim herşeyi windows 8.1 kurdum, sonra bide linux mint kurdum. Uefi boot oluyor.Loader grub.
Windows disk yöneticisinden kontrol edebilirsin.

Sağlam(Önyükleme,Disk belleği dosyası,Kilitlenme bilgisi,Birincil bölüm)
Diyor yerel disk c ye.

ZYWOMZ.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı