WI-FI bağlanamama sorunu

Azerbaycanli

Hectopat
Daha fazla  
Wifi'a daha 1 saat once baglanirken ag secenklerinden parolayi degistirmek istedim parolayi direkt silip yeni bir parola yazdim ve wifi kapandi acamiyorum kablolu ile baglanabiliyorum. Telden de baglanabiliyorum ne yapmaliyim ? Net tech 1 wifi'a tiklayinca cikan sekme ev benim modemim alttakine tiklayinca sorunlari coz sekmesi geliyor. Üsttekine tiklayinca net tech 2 fotografindaki gibi oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem geri yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bilgisayarınızı sorunun olmadığı bir güne geri yükleyin.

Bendede böyle bir sıkıntı vardı.Büyük ihtimal bilgisayarınızın radyo modunu(en azından bende öyle geçiyor.)kapattınız.Onu açıp yeniden deneyiniz.

Öncelikle modemin hangi marka ise ana sayfasına gir ve modem ayarlarına girip birde oradan şifre değiştir gene, yeni şifreni onayla ve çık. Muhtemelen bir şeyleri yanlış yapmışsın, ayrıca pc nin wifi bağlantısı açık mı onuda kontrol et. Saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…