Wi-Fi Bağlanamama Sorunu

BartuSevüktekin

Hectopat
Bugün saat 17'den itibaren böyle bir sorun yaşamaya başladim, öncelikle görev çubuğunda Wi-Fi gözükmüyor ben de bakayim dedim ne oluyor diye, sonra sorunu gider dedikten sonra birden internetim kesildi ve bir daha düzelmedi. Şu anda kabloyla bağlaniyorum, bu arada bilgisayarim laptop.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün saat 17'den itibaren böyle bir sorun yaşamaya başladim, öncelikle görev çubuğunda Wi-Fi gözükmüyor ben de bakayim dedim ne oluyor diye, sonra sorunu gider dedikten sonra birden internetim kesildi ve bir daha düzelmedi. Şu anda kabloyla bağlaniyorum, bu arada bilgisayarim laptop.
işletim sistemin windows 10 olduğunu görüntülemekteyim. Başlat düğmesine tıkla aygıt yöneticisi yaz ve tıkla listeden Ağ bağdaştırıcıları bölümünde sarı renkte ünlem işareti var mı kontrol eder misin? Eğer varsa wireless kartının driver'ı yüklü değildir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı